'CHP'de Muharrem İnce'ye yakın isimler tasfiye edilecek'

Yeni bir parti kurma hazırlığında olan Muharrem İnce'ye yakın isimlerin CHP parti yönetimi tarafından tasfiye edileceği iddia edildi.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; CHP'li Muharrem İnce yeni yılda parti kurmaya hazırlanırken, CHP yönetimi de ona yakın isimlerin tasfiyesi için düğmeye bastı.

2021'DE PARTİYİ KURUYOR

Eylül ayında Memleket Hareketi'ni başlatan Muharrem İnce yeni yılda parti kuracak. Türkiye'yi dolaşan İnce, parti kuracağını açıkladığında “CHP'den görüştüğüm isimler var, geleceklerine inanıyorum” demişti.

Bunun üzerine CHP yönetimi, İnce'ye destek verenleri mercek altına aldı. İlk inceleme ise parti örgütlerinden başladı.

''İNCE'YE DESTEK VERİYORSAN İSTİFA ET''

İl ve ilçe örgütlerinde görev alanların ve parti üyelerinin sosyal medya hesapları inceleniyor. İnce ve yakın çalışma ekibinin yaptığı paylaşımları beğenenler ve kendi hesaplarında paylaşanlar tespit ediliyor.

İnce'ye destek veren isimlere partiden istifa etmesi için baskı yapıldığı öğrenildi. Böylelikle kamuoyuna bu isimlerin kendi istifa ettiği görüntüsü verilecek.

 

'CHP'de Muharrem İnce'ye yakın isimler tasfiye edilecek' ile ilgili etiketler Muharrem İnce CHP Parti tasfiye
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.