CHP'de Muharrem İnce'ye yakın bir milletvekili daha istifa etti

CHP'de Muharrem İnce'ye yakın isimlerden biri daha istifa etti. Denizli Milletvekili Teoman Sancar, CHP'den istifa ettiğini açıkladı.

CHP'den istifa eden Muharrem İnce'nin yeni parti çalışmalarına başlaması sonrası bir istifa daha geldi. CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Sancar'ın, İnce'ye yakın  olduğu biliniyor.

CHP'de Muharrem İnce'ye yakın bir milletvekili daha istifa etti

Twitter hesabından açıklama yapan Sancar şu ifadeleri kullandı:

"Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım."

"

Muharrem İnce'nin istifası sonrası bir süredir CHP'de toplu istifalar yaşanıyordu. Bazı il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra milletvekilleri de partiden istifa ederek İnce'nin saflarında yer almaya başlamıştı. Muharrem İnce ise daha önce yaptığı bir açıklamada CHP'nin oylarını bölmemesi durumunda gelecek seçimde iktidar olacağını savunmuştu.

 

CHP'de Muharrem İnce'ye yakın bir milletvekili daha istifa etti ile ilgili etiketler CHP istifa Muharrem İnce teoman sancar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.