CHP'de Muharrem İnce görüşmesi

CHP'den ayrılarak yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce'yle ilgili olarak, partide bir görüşme gerçekleştirilecek.

Eski genel başkanlardan Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın, CHP Genel Merkezi'nde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek.

Haber Global Muhabiri Oğuzcan Obuz'un aktardığına göre, görüşmede en önemli gündem maddesi Muharrem İnce olacak. Ayrıca MYK da görüşmede ayrı bir yer tutacak. Görüşmenin, İnce gündemi dışında aslında bir rutin olduğu belirtiliyor. Yapılan her kurultayın ardından CHP lideri, eski genel başkanlarla bir görüş alışverişinde bulunuyor.

YİNE HİKMET ÇETİN DEVREDE

24 Haziran seçimlerinin ardından, Hikmet Çetin genel merkezde Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirmişti. İnce'nin yeni parti iddialarıyla birlikte Hikmet Çetin yine devreye girdi.

HİKMET ÇETİN: "KİMSEYE AYRI PARTİ KURMA HAKKI VERİLEMEZ"

Gazeteci İsmail Saymaz, görüşmeyle ilgili olarak Hikmet Çetin'le görüştüğünü ve Çetin'in yeni partiyle ilgili olarak, "Hangi gerekçe olursa olsun, kimseye ayrı parti kurma hakkı vermez. CHP hepimizin evidir. İnce’nin de evidir" ifadelerini kullandığını söylemişti.

 

CHP'de Muharrem İnce görüşmesi ile ilgili etiketler CHP Muharrem İnce yeni parti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.