CHP'de lüks makam odası gerginliği: "Böyle ihtişamla mı iktidar olacağız?"

CHP'nin Çankaya il binası tadilat sonrası tartışmaların odağında açıldı. Ankara'daki CHP'li ilçe yöneticilerinin Çankaya İl Başkanı Fahri Yıldırım'ın lüks makam odasına tepki gösterdiği öğrenildi. Parti içinde yaşanan tartışmalar sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açılışa katılmama kararı aldığı kulislerden gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ankara Necatibey Caddesi'nde bulunan CHP Çankaya ilçe binası tadilat sonrası yeniden açıldı. Düzenlenen törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş katılmadı. Kulislere yansıyan bilgilere göre açılışı yapılan ilçe binası parti içinde tartışmalara neden oldu. Özellikle Ankara'nın dış ilçelerindeki parti yöneticileri Çankaya İlçe Başkanı Fahri Yıldırım'ın lüks makam odasına tepki gösterdi.

CHP'de lüks makam odası gerginliği: "Böyle ihtişamla mı iktidar olacağız?"

“BÖYLE İHTİŞAMLA MI İKTİDAR OLACAĞIZ?"

SuperHaber’in CHP kulislerinden aldığı bilgilere göre, lüks makam odasına tepki gösteren CHP'liler parti yönetimini telefonla arayarak "Pursaklar, Şereflikoçhisar, Akyurt, Gölbaşı, Çubuk ve Nallıhan gibi bir çok ilçe maddi olarak büyük sıkıntılar çekiyorlar. Oysa ilçe başkanı Fahri Yıldırım kendisine lüks makam odası yaptırıyor. Bu kafayla mı iktidar olacağız?” dedi.

CHP'de lüks makam odası gerginliği: "Böyle ihtişamla mı iktidar olacağız?" - Resim : 2

KEMAL KILIÇDAROĞLU VE MANSUR YAVAŞ AÇILIŞA KATILMADI

Ankaralı diğer ilçe yöneticilerinin bu şikayetlerinin ardından ilçe binasının açılış törenine gelerek kurdelayı keseceği açıklanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katılmadığı görüldü.

CHP'de lüks makam odası gerginliği: "Böyle ihtişamla mı iktidar olacağız?" - Resim : 3

Açılışa geleceği duyurulan Kılıçdaroğlu’nun son dakikada tepkileri duyarak gelmediği belirtiliyor. Açılışa CHP'li milletvekilleri Gamze Şengel, Tekin Bingöl ve Bülent Kuşoğlu’nun katılması dikkati çekti.

CHP'de lüks makam odası gerginliği: "Böyle ihtişamla mı iktidar olacağız?" - Resim : 4

İKİ İLÇE BAŞKANINDAN KEMAL KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANI ADAYI MESAJI

Açılışta ilk konuşmayı CHP Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu yaptı. Kuşoğlu'nun konuşmasının ardından Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ‘da kürsüye gelerek bir konuşma yaptı.

CHP'de lüks makam odası gerginliği: "Böyle ihtişamla mı iktidar olacağız?" - Resim : 5

CHP’li iki belediye başkanının da konuşmalarındaki ortak vurgu ”Kimse sulanmasın CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’dur.” şeklinde oldu.

CHP'de lüks makam odası gerginliği: "Böyle ihtişamla mı iktidar olacağız?" - Resim : 6

İKİ BELEDİYE BAŞKANI CHP TABANINA MESAJ VERDİ!

Konuşmalar sırasında iki belediye başkanının CHP’nin cumhurbaşkanı adayı arayışında olmadığını belirtmesi ve Kemal Kılıçdaroğlu‘nun aday olacağına dair, iki üç kez vurgu yapmaları, gizlenmeye çalışılan bir gerçeğin de gün yüzüne çıkması olarak yorumlandı. Ankara’da Mansur Yavaş’a karşı olduğu bilinen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın bu konuşması ile CHP tabanına “Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur.” mesajı olarak söylendiği aktarıldı.

CHP'de lüks makam odası gerginliği: "Böyle ihtişamla mı iktidar olacağız?" - Resim : 7

CHP'de lüks makam odası gerginliği: "Böyle ihtişamla mı iktidar olacağız?" ile ilgili etiketler CHP Çankaya Mansur Yavaş ilçe binası tartışma Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.