CHP'de Kaftancıoğlu merkezli yeni kriz

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Atatürk tartışmasının ardından parti içinde yeni bir krizin daha fitilini ateşleyen isim oldu. Kaftancıoğlu'nun "Biz seçimlere hazır değiliz. O sebeple erken seçim istemiyoruz." şeklindeki sözlerine CHP 22. Dönem Milletvekili Berhan Şimşek'ten sert itiraz geldi. Şimşek, "Bana göre bunu söyleyen il başkanı bırakıp gitmelidir." dedi. Şimşek'in bu çıkışı sonrasında gözler Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na çevrildi.

Habertürk ekranlarında yayınlanan ‘Gerçek Fikri Ne?’ programında CHP'de yeni bir krizin ayak sesleri duyuldu.

Bu krizin de ana unsuru CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ydu.

Kaftancıoğlu'nun "Biz seçimlere hazır değiliz. O sebeple erken seçim istemiyoruz" şeklindeki sözleri programın konukları arasında yer alan Berhan Şimşek'e soruldu. 

CHP'den 22. Dönem Milletvekili olan Şimşek, Kaftancıoğlu'nun bu sözlerine sert bir söylemle karşı çıktı.

Şimşek, ‘Bana göre bunu söyleyen il başkanı bırakıp gitmelidir.' sözleri ile Kaftancıoğlu'na kapıyı gösterdi.

Şimşek’in bu sert söylemi CHP’de Atatürk tartışmasının ardından kaynağı yine Canan Kaftancıoğlu olan bir krizin başlayacağına ilişkin sinyali verdi.

CHP'de Kaftancıoğlu merkezli yeni kriz ile ilgili etiketler CHP Canan Kaftancıoğlu seçim İstanbul berhan şimşek kriz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.