Kaftancıoğlu ile Çelebi birbirine girdi!

CHP'de yine kılıçlar çekildi, iki isim ekranlar ve sosyal medya üzerinden kavgaya tutuştu. CHP Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 'Atatürk' üzerinden tartıştı.

Halk TV'de yayınlanan programda konuşan Kaftancıoğlu'nun sarf ettiği 'Atatürk ile sorunu olan biriyle değil siyaset yapmayı çok net söylüyorum evine gidip dostluk yapmayı bile doğru bulmam.” sözlerine twitter üzerinden yanıt veren Çelebi Kaftancıoğlu için şunları söyledi:

"Katledilen aydınımız Ümit Kaftancıoğlu anmasına katılıp,gelini olduğu için hanımefendiyi tanıdım. Cezaevinden tanımam. Aynı PM’de görev yaptığı birini cezaevinde zannetmesi trajikomik. Abimle tanışıklığı sebebiyle evine bir kez gittim. Davalardaki konumuna gelince aşağıdadır."

Çelebi, Zaman gazetesinde o dönem Ergenekon-Balyoz davaları ile ilgili Kaftancıoğlu'nun açıklamasının da olduğu bir gazete kupürü de paylaştı.

Kaftancıoğlu ile Çelebi birbirine girdi!

Kaftancıoğlu ile Çelebi birbirine girdi! ile ilgili etiketler CHP Çelebi Kavga kaftancıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.