CHP’de İYİ Parti paniği yaşanıyor!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakın Bülent Kuşoğlu’nun attığı, CHP’nin adayının Kılıçdaroğlu olduğu şeklinde attığı tweet ortalığı karıştırdı. İyi Parti’nin tepkisinden çekinen CHP’liler önce bazı gazetecilere açıklamalar yaparak durumu düzeltmeye çalıştı. Bu da yetmeyince CHPli Kuşoğlu‘na yakın işadamı Aşur Cem Tağluk bir tweet atarak, Cumhurbaşkanı adayının ortak olarak belirleneceğini yazdı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Pandeminin hafiflemesinden sonra Ankara’da parti kulislerinin yeniden hareketlenmeye başladığı ortaya çıktı.

CHP’NİN ADAYI KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI!

Ana muhalefet Partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Cumhurbaşkanlığı adaylığının her geçen gün konuşulmaya ve tartışılmaya başlanıldığı da anlaşıldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kara kutusu olarak bilinen, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, geçtiğimiz günlerde Çankaya İlçe binasının tadilat sonrası açılışında bir konuşma yapmıştı. Kuşoğlu otobüs üzerinde yaptığı konuşmada, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söylemişti. Partinin yetkili kişisinin sözleri, CHP ve İYİ Parti’de gündemi sarsmış ve uzun süre konuşulmuştu.

 İYİ PARTİ RAHATSIZ OLUNCA DURUMU DÜZELTMEYE ÇALIŞTILAR

Kuşoğlu’nun açıklamasına, özellikle İyi Parti kanadından gelen bazı tepkiler sonrasında CHP lideri Kılıçdaroğlu ,”Millet İttifakı” adayının, ortaklaşa ve üzerinde konsensüs sağlanan bir isim üzerinde belirleneceğini söyleyerek gazeteci Emin Çölaşan‘a demeç vermişti.

 

Sözcü Gazetesi'nden Emin Çölaşan'a konuşan Kılıçdaroğlu, "Bülent Kuşoğlu zamansız bir açıklama yapmış" dedi. Çölaşan'ın yazısında açıklama şu ifadelerle yer aldı: ”Dün sabah Kemal Bey aradı. Sözlerini özetliyorum: Sayın Kuşoğlu zamansız bir açıklama yapmış, üzülerek haberim oldu. Biz Cumhurbaşkanlığı seçimine Millet İttifakı olarak diğer partilerle birlikte gireceğiz. Onlara danışmadan, onların onayı alınmadan, birlikte karar verilmeden, şu veya bu kişinin aday olacağını açıklaması yanlış oldu. Siyasi ortamı ve Millet İttifakı'nı dikkate almadan acele söylenmiş sözlerdir."

CHP’de İYİ Parti paniği yaşanıyor!


KILIÇDAROĞLU’NUN AÇIKLAMASI YETMEDİ, DESTEK İÇİN TWEET ATILDI

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerden sonra, ilginç bir isimden gelen tweet CHP ve İyi Parti kulislerinde çok dikkat çekti. CHPli Kuşoğlu‘na oldukça yakın bir isim olan işadamı Aşur Cem Tağluk dün attığı tweetle İyi Partililere seslenerek, ”CHP adayı tabiki sayın Kılıçdaroğlu’dur, ama bu demek değil ki, ittifakın adayı Kılıçdaroğlu olacaktır. Aramızda ortaklaşa belirleyeceğiz.” yazarak mesaj vermek zorunda kaldı.

CHP’de İYİ Parti paniği yaşanıyor! - Resim : 2

İşte Tağluk’un yazdığı o tweet:

Chp G.yrd B. KUŞOĞLU demişki chp nin adayı K. Kılıçdaroğludur. Tamamen doğrudur. Chp adayıdır demiş, dememişki millet ittifakının adayıdır. Başkasıda çıkar iyi parti adayı şudur der, önemli olan ortak noktada millet ittifakının adayını çıkarmaktır. @bkusoglu @kilicdarogluk

CHP’de İYİ Parti paniği yaşanıyor! ile ilgili etiketler CHP İYİ Parti Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı Bülent Kuşoğlu Aşur Cem Tağluk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.