CHP'de İnönü'den sonra Sarıgül'den gövde gösterisi

Önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden Şişli belediye başkanlığına dönmeye hazırlanan CHP'li Mustafa Sarıgül adaylık başvurusunu bugün partiye yaptı. Kalabalık bir vatandaş topluluğuyla birlikte CHP Şişli ilçe başkanlığına gelen Mustafa Sarıgül adaylık müracaatında bulundu.

İlçe binasından ayrılırken basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sarıgül, caddede toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı . Şişliye yeni projelerle döneceğini belirten Sarıgül, “Gece gündüz çalışacağız. Şişli yeniden yerel yönetimlerde örnek olacak. Sadece Şişli değil İstanbul’u da partimize kazandırmak için çalışacağız” dedi. Mustafa Sarıgül konuşmasında şunları söyledi:

“Bugün Şişli için çok önemli bir gün. Bugün Şişlimiz için çok güzel bir gün. Ve bugün Şişlimiz için çok umutlu bir gün. Bugün birlikte geçmişte büyük emek verdiğimiz, çok önemli eserlere imza attığımız Şişlimizi yeniden şahlandırmak için önemli bir adım atıyoruz.

CHP'de İnönü'den sonra Sarıgül'den gövde gösterisi

Yeni Şişli’nin temellerini inşallah hep birlikte bugün burada atıyoruz. Bugün yeni bir başlangıç yapıyoruz. En büyük güç halkın gücüdür. Halkın gücü olmadan hiçbir şey olmaz. Bugün beni buraya getiren, bu yolculuğa çıkaran sizlerin gücüdür, sizlerin sevgisidir, halkın gücüdür.

Buradan genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na da söz veriyorum. Yalnızca Şişliyi değil, İstanbul’u da partimize kazandıracağız. Bunun için İstanbul adayımızla elele vererek kapı kapı dolaşacağım. Birlikte sevgiyle, çalışa çalışa kazanacağız.”

HAYRİ İNÖNÜ DE ADAY

Daha önce Mustafa Sarıgül ile mahkemelik olan ve çok sert polemiklere giren mevcut başkan Hayri İnönü de Şişli belediye başkanlığına yeniden aday olduğunu açıklamıştı.

CHP'de İnönü'den sonra Sarıgül'den gövde gösterisi ile ilgili etiketler Mustafa Sarıgül Şişli CHP Hayri İnönü aday
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.