'Parçalanmak doğru değil, görüşün'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin yeni parti kurma hazırlığı iddiaları üzerine Ankara'da partinin eski genel başkanlarıyla bir araya geldi. Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın'ın katıldığı zirvede, İnce'nin durumu masaya yatırıldı. İşte o toplantıdan detaylar...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski genel başkanlarla Ankara’da zirve yaptı. 

'ÇIKTIĞI YOLDAN DÖNMESİ İÇİN' ZİRVE YAPILDI

CHP'den ayrılarak parti kurması beklenen Muharrem İnce'nin ‘çıktığı yoldan' dönmesi için dün CHP Genel Merkezi'nde bir zirve gerçekleştirildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve eski genel başkanlar Hikmet Çetin ile Murat Karayalçın'ın katıldığı zirve yaklaşık 1.5 saat sürdü.

'PARÇALANMAK DOĞRU DEĞİL'

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre, Karayalçın ve Çetin'in, “Parçalanmak doğru değil. Bize düşen bir görev olursa yapmaya hazırız. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç var. Bize bir görev düşerse yapmaya hazırız. İnce ile görüşmenizde fayda var” dediği öğrenildi.

'RANDEVU ALSIN, BENİM İÇİN SORUN YOK'

Kılıçdaroğlu'nun ise “Bugüne kadar kim benden randevu istemiş de alamamış, randevu alsın, benim için bir sorun yok” yorumunu yaptığı belirtildi.

'Parçalanmak doğru değil, görüşün' ile ilgili etiketler Muharrem İnce CHP Kemal Kılıçdaroğlu hikmet çetin murat karayalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.