CHP'de İmamoğlu-Kaftancıoğlu kavgası

Kaftancıoğlu'ndan İmamoğlu cephesine şok sözler...

CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminden itibaren alttan alta devam eden gerilim sonunda gün yüzüne çıktı! Ekrem İmamoğlu cephesi ile Canan Kaftancıoğlu arasında kılıçlar çekildi!

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kampanya direktörü Necati Özkan’ın seçim sürecini anlattığı “Kahramanın Yolculuğu” isimli kitap CHP'de aylardır devam eden güç mücadelesini gözler önüne serdi.

CHP'de İmamoğlu-Kaftancıoğlu kavgası

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kitapta il başkanlığının ve dolayısı ile kendisinin katkılarının yok sayıldığını savunarak zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir” ifadelerini kullanan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun en yakınındaki isimlerden biri olan Necati Özkan’ı açıktan hedef aldı.

Ünlü reklamcı Necati Özkan, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'na aday olduğu dönemden itibaren Ekrem İmamoğlu'nun 3 seçim kampanyasının direktörlüğünü üstlendi ve CHP'li başkanın en güvendiği isimlerin başında geliyor.

İşte Kaftancıoğlu'nun o mesajı;

CHP'de İmamoğlu-Kaftancıoğlu kavgası - Resim : 2

CHP'de İmamoğlu-Kaftancıoğlu kavgası ile ilgili etiketler CHP Ekrem İmamoğlu Canan Kaftancıoğlu Reklam kitap necati özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.