CHP’de iki yapının büyük çarpışması… Kılıçdaroğlu’nun ‘helalleşme’ ziyaretlerinin perde arkası!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Kurban Bayramı öncesi akaryakıttaki indirimi, CHP içindeki iki yapının büyük çarpışmasını, Konya Şehir Hastanesi'ne silahlı saldırıya uğrayan doktoru, Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme ziyaretlerini, 6’lı masadaki yeni krizi ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un istifa edeceği iddialarını masaya yatırdı.

"CHP PERVASIZCA SALDIRIYOR. CHP İÇİNDEKİ BİR EKİP GİZLİ AJANLARI HAYATA GEÇİRMEYE ÇALIŞIYOR''

Ceyhun Bozkurt, "Kılıçdaroğlu'na bu hataları kim yaptırıyor? Dönem dönem yaptığı çıkışları neye dayanıyor? Bir yapı tarafından etrafı mı çevrildi? 10 Aralık hareketi CHP'yi özünde uygun olmayan politikalara zorluyor. Bununla paralel şekilde benzer düşüncelere sahip başka kişiler de var. Taraf gazetesinin yazarı Yüksel Taşkın CHP'de Genel Başkan Yardımcısı, KHK çalışmalarının perde arkasındaki isimlerden biri. Gülizar Biçer Karaca da Yüksel Taşkın ekibinin içinde. O da KHK çalışmalarını insan hakları adı altında gerçekleştiriyor. Kripto FETÖ'cü Ümit Can Özorman CHP'li Süllü'yü ziyaret etmişti. CHP'nin içindeki bu yapı pervasızca saldırıyor. CHP içindeki bir ekip gizli ajanları hayata geçirmeye çalışıyor. Topluma ve muhalefet tabanına mağdur algısını yerleştirmeye çalışıyor. İmamoğlu'na yönelik muhalefetin içindeki Atatürkçülerden tepki var, bu yüzden Yavaş'a yönelik sempati duyuluyor.

''MANSUR YAVAŞ 2018 SEÇİMLERİNDE AKŞENER'E DEĞİL, KARAMOLLAOĞLU'NA İMZA ATMIŞ''

Kılıçdaroğlu ve Yavaş sürekli iletişim halinde. CHP Yavaş'a sıcak bakarken, İYİ Parti bu konuda olumlu değil. Yavaş'ın İYİ Parti'de üzeri çizilmiş durumda. Yavaş 2018 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Akşener'e değil, Karamollaoğlu'na imza atmış. 6'lı masada en büyük mücadele Cumhur İttifakı ile değil, CHP-İYİ Parti arasında.'' ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

CHP’de iki yapının büyük çarpışması… Kılıçdaroğlu’nun ‘helalleşme’ ziyaretlerinin perde arkası! ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Ergenekon deniz kutluk balyoz 6lı masa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.