CHP'de adaylık çekişmesi kızıştı: İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yaptığı çalışmalar ortaya çıktı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş arasındaki Cumhurbaşkanlığı adaylık mücadelesi gündemde yerini korurken İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na karşı yaptığı gizli hamleler ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'na verilen rapora göre; İmamoğlu aday olmak için CHP içinde, İYİ Parti'de, Memleket Partisi'nde ve Sarıgül'ün partisinde özel çalışmalar yapıyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye ekonomi, güvenlik, savunma, enerji, teknoloji ve tarım alanlarında hızla ilerleyip önemli adımlar atarken CHP'de Cumhurbaşkanlığı adaylığı çekişmeleri devam ediyor. 


CHP’DE GÜNDEM: KİM ADAY OLACAK?'

Cumhuriyet Halk Partisi'nde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasındaki Cumhurbaşkanlığı adaylık mücadelesinin tek gündem konusu olduğu öğrenildi. Gazetecilerin geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu’na sorduğu 'Cumhurbaşkanlık adaylığı' soruya verdiği “Belediye başkanlarının birinci görevi,halka hizmettir.” yanıtı da bu iddianın doğru olduğunu kanıtladı. 


KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU VE YAVAŞ’A KARŞI HAREKETE GEÇMİŞTİ!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun anketlerde kendisinden daha çok oy aldığı iddia edilen İmamoğlu ve Yavaş için harekete geçtiği öğrenildi. 

CHP içinden gelen derin kulislere göre, bunun en büyük yansıması, Çankaya İlçe binasının tadilatı sonrası yeniden açılışının yapıldığı sırada Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu yaptıkları açıklamalar. CHP'nin bu üç önemli ismi, açılış sırasında Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu ve kimsenin CHP Cumhurbaşkanlığı adaylığına yeltenmemesi gerektiği yönünde söylemlerde bulundu.

İMAMOĞLU’NUN GİZLİ ÇALIŞMASI ORTAYA ÇIKTI

SuperHaber, CHP kulislerinde konuşulan 'Cumhurbaşkanlığı adaylığı' iddialarına ulaştı. CHP kulislerinde , teşkilatları elinde tutan Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun, İmamoğlu’nu desteklediği belirtiliyor.

Bunun yanında İmamoğlu’nun Büyükçekmece Belediye Başkanı Trabzonlu Hasan Akgün üzerinden, Memleket Partisi’nin kuruluşu aşamasında, Muharrem İnce’ye ciddi destek verdiği de biliniyor.

"KILIÇDAROĞLU'NA PSİKOLOJİK BASKI UYGULARIZ"

Ayrıca Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Aygün’ün, İmamoğlu ile başbaşa yaptıkları görüşmede Türkiye Değişim Hareketi lideri Mustafa Sarıgül’ü için, ”Şişli’yi verir, onu da yanımıza çekeriz.Sen rahat ol. Muharrem İnce’de de bizim lehimize adaylıktan çekilir. Kılıçdaroğlu’na medyadaki adamlarımızla da psikolojik baskı uygularız.” dediği iddia ediliyor.


CHP’DE ADAYLIK İÇİN YÜZDE 1 ORAN BİLE ÇOK ÖNEMLİ

 Öte yandan yine kulislerde dolaşan bilgilere göre, CHP’de Cumhurbaşkanlığı adaylığı için, ”Yarın ne getirir bilemeyiz? Ama CHP Genel Merkezi’nde, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yüzde 1’in bile önemli olduğu yeni seçim sisteminde, Muharrem İnce’nin, İmamoğlu’nun adaylığı için çekilmesinin, kamuoyunda İmamoğlu’nu Kılıçdaroğlu’na karşı çok güçlendireceği kesin.” şeklindeki konuşmaların çoğaldığı ifade ediliyor.

CHP'de adaylık çekişmesi kızıştı: İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yaptığı çalışmalar ortaya çıktı! ile ilgili etiketler İmamoğlu CHP Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.