CHP, YSK’yı ve AA'yı tehdit edip hedef gösteriyor!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Anadolu Ajansı'na yönelik saldırılara tepki gösterdi.

İşte Bekir Bozdağ'ın açıklamaları:

"Anadolu Ajansı her seçim olduğu gibi bu seçimde de en doğru seçim sonuçlarını açıklıyor. Bu seçim ve önceki seçimlerin hepsinde Anadolu Ajansı, yanlış veya eksik sonucu hiçbir vakit vermemiştir.Aksini iddia, alenen AA’ya iftiradır.

Seçimi kaybedeceğini daha sandıklar açılmadan anlayan CHP ve Adayı, YSK’yı ve Anadolu Ajansını hem tehdit ediyor, hem de hedef gösteriyor.

Bu tehdit,tahrik/provakasyonu yapanlar; kendilerini haklı gösteren bir örnek gösteremiyorlar;gösteremezler de. Çünkü böyle bir örnek yok.

"SİYASETÇİLER AKLI SELİMLE HAREKET ETMELİDİR"

Demokrat olan ve milletin iradesine saygı duyan herkes,seçim sonuçlarını saygıyla karşılar ve milletin kendine verdiği demokratik mesajı alır;kendini ve politikalarını da bu mesaj doğrultusunda yeniden gözden geçirir.

Bunlar, hala millete güvenmeyi ve saygı duymayı öğrenemedi. Herkes aklı selimle hareket etmelidir. Öncelikle de siyasetçiler aklı selimle hareket etmelidir.

Yalanlar,iftiralar, tehditler ve tahrikler herkese zarar verir; ama milletin iradesiyle oluşan seçim sonuçlarını değiştirmez, değiştiremez."

CHP, YSK’yı ve AA'yı tehdit edip hedef gösteriyor! ile ilgili etiketler Bekir Bozdağ Twitter 24 haziran Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.