CHP yönetimini hesap vermeye çağırdı!

Uğur Dündar: CHP'nin niçin kendi oyunu bile koruyamadığını dürüstçe sorgulamak ve gereğini derhal yapmaktır. Nokta...

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran'da yaşadığı hayal kırıklığının ardından CHP Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı.

İnce yenilgiyi kabul ettiği konuşmasında seçim sonuçlarında usülsüzlük olmadığının altını çizdi.

Muharrem İnce, "Seçimde her sandıkta ıslak imzalı tutanak tutulur. Bizim için gerçek seçim sonuçları bu tutanaklarda yazandır. Bize ulaşan tutanaklarla YSK'nın açıkladığı oranlar arasında anlamlı bir farklılık yoktur. Seçim sonuçlarını kabul ediyorum." dedi.

UĞUR DÜNDAR DA YENİLGİYİ KABUL ETTİ

CHP medyasının önde gelen isimlerinden Uğur Dündar da İnce ile benzer şekilde seçim sonuçlarını kabul ederek özeleştiri yaptı.

Dündar, sosyal medyada paylaştığı mesajında, "Muhalefetin yapması gereken davranışlardan biri, elbette kazananı kutlamaktır. En önemlisi ise, Muharrem İnce tek başına yüzde 31'lik büyük başarıyı yakalarken CHP'nin niçin kendi oyunu bile koruyamadığını dürüstçe sorgulamak ve gereğini derhal yapmaktır. Nokta..." ifadelerini kullandı.

CHP yönetimini hesap vermeye çağırdı!

 

CHP yönetimini hesap vermeye çağırdı! ile ilgili etiketler Uğur Dündar CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.