Siyasi cinayetler iddiası! 'Psikiyatrik bir durum var! CHP derhal Kemal Kılıçdaroğlu'dan kurtulmalı'

Gazeteci Dr. Hulki Cevizoğlu ve Hukukçu-Yazar Fikri Akyüz ile 'Dualite' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Gazeteci-yazar ve Sosyolog Dr. Hulki Cevizoğlu ve Hukukçu-yazar Fikri Akyüz ile 'Dualite'nin yeni bölümünde, CHP ve İYİ Parti'nin 'siyasi cinayetler' iddiasını, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Merkez Bankası’na ziyaretini, CHP eski milletvekili Aydın Ayaydın'ın rüyasını ve Ekrem İmamoğlu’nun yurt gezilerinin perde arkasını masaya yatırdı.

"BÖYLE İKTİDARA GELECEKSENİZ SİZİN İKTİDARINIZA LANET OLSUN"

Dr. Hulki Cevizoğlu, "Haftanın komedi programı yapsak yeridir. Bu iş psikiyatrik boyut kazandı. Sorumlu yayıncılık yapmasaydık ‘Bunlar kafayı mı yedi?’ derdik. Bunu bu şekilde değerlendiren kişi aklını peynir ekmekle yemiş olmalı. Buradan bir fırsatçılık mı bekliyor? Provokasyon mu yapıyor? Böyle iktidara gelecekseniz sizin iktidarınıza lanet olsun. Aleyhinde tweet attığı Merkez Bankası Başkanı’na koşa koşa gitti ve 'destekliyoruz' dedi. Bu nasıl tutarsızlık? CHP'nin derhal Kılıçdaroğlu’dan kurtulması lazım. ‘CHP’nin hem tavanı hem tabanı Kılıçdaroğlu’nun adaylığını istiyor’ diyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun aklında bile kendisi yoktu." sözlerini kullandı.

"SON DERECE TRAJİK VE KOMİK BİR DURUM"

Fikri Akyüz, "Kılıçdaroğlu'nun cümlesi 'Bir takım cümleler aldık, siyasi suikastlar gerçekleşebilir' şeklindeydi. Başsavcılık resen, talep olmaksızın inceleme başlattı. İnceleme Kılıçdaroğlu hakkında değil. Bilgilerin tetkiki için bir inceleme. Üçüncü aşamada, Kılıçdaroğlu'nu bu bilgileri paylaşması için başsavcılığa davette bulunuldu. Bu dördüncü aşama ise, son derece komik ve trajik bir durum. Kılıçdaroğlu'nun avukatı yazılı açıklama yaptı; 'Başsavcılığın bu incelemesi neticesinde başvuruda bulunan başsavcılık, öncelikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bilgisine müracaat etmelidir, o giderse ondan sonra biz gideriz' diyor. İddiayı atan Kılıçdaroğlu, başsavcılık resen inceleme yapıyor, Kılıçdaroğlu'nu bilgiyi paylaşmak için çağırıyor. Bunun cevabı bu mudur? Bulunduğunuz iddia için Erdoğan gitsin ifade versin, ondan sonra mı gidilir diyorsunuz? Bunlar komik durumlar." dedi.

Hulki Cevizoğlu ve Fikri Akyüz ile 'Dualite'nin tamamını SuperHaber YouTube kanalından izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Siyasi cinayetler iddiası! 'Psikiyatrik bir durum var! CHP derhal Kemal Kılıçdaroğlu'dan kurtulmalı' ile ilgili etiketler hulki cevizoğlu fikri akyüz Dualite siyasi cinayetler Aydın Ayaydın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.