CHP ve İYİ Parti'den dikkat çeken görüşmeler! Masadaki konular sır...

Karla mücadele çalışmaları devam ederken İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott ile balıkçıda görüntülenen Ekrem İmamoğlu büyük tepki çekti. Aynı gün İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun da İngiltere Başkonsolosu ile görüştüğü ortaya çıktı. CHP ve İYİ Parti'nin büyükelçilerle ne görüştüğü merak konusu oldu...

İstanbullular karla mücadele ederken Sarıyer'de bir balıkçıda görüntülenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepkiler sürüyor. İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott ile yemek yediği ortaya çıkan İmamoğlu kendini, "1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu" sözleriyle savunmuştu.

DİKKAT ÇEKEN BİR GÖRÜŞME DAHA!

Aynı gün gündüz saatlerde İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda İngiltere İstanbul Başkonsolosu Kenan Poleo ile görüştüğü ortaya çıktı.

CHP ve İYİ Parti'den dikkat çeken görüşmeler! Masadaki konular sır...

Görüşmeye ilişkin fotoğrafları İngiltere Başkonsolosu Kenan Poleo sosyal medya hesabından paylaştı.

CHP ve İYİ Parti'den dikkat çeken görüşmeler! Masadaki konular sır... ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu CHP İYİ Parti Buğra Kavuncu ibb başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.