"CHP ve İYİ Parti ittifakı devam edecek" paylaşımı yapan Saymaz, twiti apar topar silip özür diledi

ORC ve ASAL Araştırma'nın seçim anketini paylaşarak AK Parti'nin önde olduğunu duyuran ardından da twitini silen İsmail Saymaz, yeni bir twit silme vakasıyla gündeme geldi. İYİ Parti'nin CHP ile yola devam edeceğini yazan Saymaz, sonra twiti silerek özür diledi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, geçtiğimiz günlerde, HDP'ye bakanlık verme vaadinde bulunmuştu. Gelişme sonrasında, ittifakın diğer kanadı İYİ Parti, bu vaade sert şekilde tepki göstermişti.

 İki parti arasındaki gerilimi, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, "CHP ile ittifak değiliz" diyerek ayyuka çıkarmıştı.

"AKŞENER İLE KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞTÜ" HABERİ GERİ ÇEKİLDİ

CHP yandaşlığıyla tanınan gazeteci İsmail Saymaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Tekin'in açıklamaları nedeniyle bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini iddia etti.


"YOLA DEVAM EDECEKLERİNİ SÖYLEDİ"

Saymaz, "CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İyi Parti lideri Akşener, bugün sürpriz bir telefon görüşmesi yaptı. İki lider Gürsel Tekin'in açıklamalarıyla başlayan krize el koydu. İki lider görüşmede, ittifakta sorun olmaksızın yola devam edeceklerini söyledi" ifadelerini kullandı.

"CHP ve İYİ Parti ittifakı devam edecek" paylaşımı yapan Saymaz, twiti apar topar silip özür diledi

SAYMAZ: "HABERİ ÇEKİYOR VE ÖZÜR DİLİYORUM"

Saymaz, yaklaşık iki saat yaptığı yeni paylaşımla haberi çektiğini duyurarak, "Düzeltme ve özür: CHP ve İyi Parti liderlerinin danışmanları ile konuştum. 'Kılıçdaroğlu ile Akşener arasında görüşme olmadı' dediler. Yetkili bir kişi olan kaynağım iddiasının arkasında olduğunu söylese de danışmanlar tarafından yalanlandığı için haberi çekiyor ve özür diliyorum" dedi.

"CHP ve İYİ Parti ittifakı devam edecek" paylaşımı yapan Saymaz, twiti apar topar silip özür diledi - Resim : 2

ÖNCE PAYLAŞTI FIRÇA YİYİNCE SİLDİ

İsmail Saymaz geçtiğimiz günlerde de paylaştığı anketler sonrası takipçileri tarafından linç edilmiş tweetini silmek zorunda kalmıştı.

Saymaz, ORC ve ASAL Araştırma'nın seçim anketini paylaşarak İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli ve Trabzon'da AK Parti'nin en az yüzde 30 oyla birinci parti olduğunu söyleyerek muhalefete uyarıda bulunmuştu.

CHP yandaşı Saymaz, partililerden aldığı tepki sonrası kısa sürede paylaşımını silmişti.

 

.


.

"CHP ve İYİ Parti ittifakı devam edecek" paylaşımı yapan Saymaz, twiti apar topar silip özür diledi ile ilgili etiketler İYİ Parti CHP HDP İsmail Saymaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.