Orman yangınlarını PKK üstlendi! 'CHP ve HDP'den çıt yok'

CHP ve HDP, terör örgütü PKK'nın yurdun dört bir yanında çıkan orman yangınlarını üstlenmesine sessiz kaldı. Yangınlar sırasında hükümete akla hayale gelmez biçimde saldıranlar PKK yangınları üstlenince sus pus oldular. Herhangi bir açıklama yapmayan CHP ve HDP'ye sosyal medyadan tepki yağdı. Ankara Eski Belediye Başkanı Melih Gökçek de bir tweet atarak, "Sırf seçimlerde PKK desteği kesilmesin diye çıtlarını çıkarmayanlar bu ülkenin insanı olamazlar" dedi.

Ege başta olmak üzere yaklaşık 1.5 aydır Türkiye’nin dört bir yanında çıkan orman yangınlarının arkasından terör örgütü PKK’nın uzantısı çıktı. Ormanlara kast edip ateşe veren hainler sabotajla yaktıkları ormanları tek tek sıralayarak hepsinin kendileri tarafından yakıldığını açıkladı.

'HEPSİ DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNDÜ'

HDP ve CHP çirkin sabotaja sessiz kaldı. Sosyal medyada iki partiye tepkiler geldi. Vatandaşlar "Hepsi dut yemiş bülbüle döndü" diyerek tepkilerini dile getirdi. 

'YAZIKLAR OLSUN'

Öte yandan  Ankara Eski Belediye Başkanı Melih Gökçek de CHP ve HDP'yi kınayarak, "PKK orman yangınlarını üstlendi... CHP’den, HDP'den çıt yok... Yazıklar olsun... Sırf seçimlerde PKK desteği kesilmesin diye çıtlarını çıkarmayanlar bu ülkenin insanı olamazlar... CHP'ye oy veren vatandaşlarımız, tepkiniz olmayacak mı? " diye yazdı. Tweetin altına onlarca yorum geldi.

Orman yangınlarını PKK üstlendi! 'CHP ve HDP'den çıt yok'

 Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürü Hüseyin Altınalan da bir tweet atarak tepkisini dile getirdi. Altınalan, "Haydi itiraf et dostum, çok zor değil, “PKK üstlendi...” demek. Ulusalcı/yurtsever olunca zor oluyor biliyorum ama yine de başarabilirsin!" diye yazdı.

Orman yangınlarını PKK üstlendi! 'CHP ve HDP'den çıt yok' - Resim : 2

Orman yangınlarını PKK üstlendi! 'CHP ve HDP'den çıt yok' ile ilgili etiketler PKK Melih Gökçek Ege Orman Yangını
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.