CHP trollerinin hedefi olan Hakan Ural'a sosyal medyada linç girişimi

Cumhurbaşkanı Erdoğana’ı destekleyen açıklamaları ile sık sık gündeme gelen oyuncu ve sunucu Hakan Ural yaptığı yeni açıklamalarla tekrar sosyal medyada gündem oldu.

Hakan Ural KANAL D’de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u Atatürk Hava Limanı’ndan canlı yayına aldı. Bakan ile yaptığı canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili ortaya attığı iddaları değerlendirdi.

Ural canlı yayında ’’Kaçacak dedikleri sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en çok seçim kazanan, halkın takdirini kazanmış bir lider. Yani halkının takdirini ve sevgisini kazanmış. Bir, kaçacak dedikleri yer Amerika Birleşik Devletleri... Türkiye Cumhuriyeti belki de son 50 - 60 yıldır tarihinde Amerika Birleşik Devletleri politikalarına bu kadar karşıt hiç olmamıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız bunu, özellikle Amerika'nın teröre destek vermesinde tutalım da, bütün Batı'nın samimiyetsiz, fütursuz, sömürgeci anlayışını ortaya çıkartmış bir lider. Siyonizme karşı 'one minute' demiş bir lider. Ayasofya'yı açmış bir lider. Yerli ve milli atımları belki de son 60 - 70 yılda en fazla yapmış bir lider. Bugün bunu herhangi bir muhalefet partisinin koltuğundaki kişi Amerika'yı veya Batı'yı bu kadar eleştirse muhalefet koltuğunda duramazdı.'' dedi

Yaptığı bu açıklamalar sonrası CHP trolleri tarafında hedef alınan Hakan Ural sosyal medya üzerinde linç edilmeye çalışıldı.

 

CHP trollerinin hedefi olan Hakan Ural'a sosyal medyada linç girişimi ile ilgili etiketler Hakan Ural Cumhurbaşkanı Erdoğan neler oluyor hayatta

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.