CHP tiyatrosu ortaya çıktı: 'Terliğimi çöpten aldım' dedi, çilingir sofrası kurdu

CHP'nin Milletin Sesi mitinginde sahneye çıkardığı Nusret Güllü isimli vatandaş, yırtık terliğini çıkararak 'Pazarların artıklarını topluyorum, bu terliklerimi de çöpten aldım' diyerek gündem olmuştu. Ancak CHP tiyatrosu ortaya çıktı. Güllü'nün çilingir sofrasında ortaya çıkan fotoğrafları, söylediklerini de yalanlar nitelikte oldu.

CHP'nin Maltepe'de düzenlediği Milletin Sesi mitinginin foyası bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Başından sonuna kadar her detayında ayrı bir skandal yatan miting, yeni bir konu ile gündeme geldi. 

ALKIŞLANACAK TİYATRO

CHP'nin sahneye çıkardığı Nusret Güllü isimli vatandaş, kağıt toplayarak geçindiğini söylerken, "Pazarlardan artıkları toplayarak onlarla geçiniyorduk. Şimdi domates oldu 20-25 lira o ezik domatesi de atmıyorlar artık, onu da toplayamıyoruz." dedi. Yırtık terliğini çıkararak 'Bunu da çöpten alıp gimiştim' diyen Güllü'nün, milyonların duygusunu sömürdüğü ortaya çıktı.

CHP'nin bir tiyartosu daha günyüzüne çıktı. Nusret Güllü'nün yanında bir bayanla çilingir sofrasında çekilen fotoğrafı, mitingde söyledikleriyle bir hayli zıt düştü. 

"Pazardan çürük domates topluyorum" diyen Güllü'nün diğer fotoğraflarındaki tarzı ve giyimi ise oldukça yerinde gözüküyordu. 

CHP tiyatrosu ortaya çıktı: 'Terliğimi çöpten aldım' dedi, çilingir sofrası kurdu

 

CHP tiyatrosu ortaya çıktı: 'Terliğimi çöpten aldım' dedi, çilingir sofrası kurdu ile ilgili etiketler CHP tiyatro nusret güllü terlik miting
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.