CHP tecavüzü bu sözlerle örttü!

CHP'li Aksu İlçe Başkanı K.Y.'nin tecavüzüne uğradığını söyleyen Nurcan Y. isimli kadın, yaşadığı dehşeti anlattı. Ailesinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir dosya götürdüğünü belirten Nurcan Y., bir yanıt alamadığını ve 'Alan memnun veren memnun' diyerek yaşananların üzerinin örtüldüğünü ifade etti.

Antalya'da CHP Aksu İlçe Başkanı K.Y. tarafından tecavüze uğradığını öne süren 39 yaşındaki parti üyesi Nurcan Y., yaşadıklarını anlattı.

Partisinin kendisine sahip çıkmadığını belirten Nurcan Y., sesini duyurmak istediğini ancak CHP'nin buna da engel olduğunu kaydetti.

"ADIM ÇIKMASIN DİYE EVLENDİM"

Sabah gazetesine konuşan Nurcan Y., tecavüze uğradıktan sonra adının çıkmamasını ve rezil olmayacağını düşündüğü için K.Y. ile dini nikahla evlendiğini söyledi. O dönem ailesinin karşı çıkmasına rağmen onları dinlemediğini ifade eden Nurcan Y., "3-4 yıl boyunca hep oyalandım. Eşinden ayrılmasını istedim onu da kabul etmedi" dedi.

"YUMRUK ATIP, KOLLARIMI BURKARDI."

Tecavüzüne uğradığı K.Y. tarafından sık sık şiddete de maruz kaldığını anlatan Nurcan Y., "Yanıma geldiğinde beni olur olmaz döverdi. Bir keresinde boynumu sıkarak boğmaya çalıştı. Yumruk atıp, kollarımı burkardı. Sonrasında vücudumda morluklar oluşmaya başladı" diye konuştu.

CHP tecavüzü bu sözlerle örttü!

"ALAN MEMNUN VEREN MEMNUN DİYEREK YAŞANANLARIN ÜSTÜNÜ ÖRTTÜLER"

CHP yönetiminin kendisine sahip çıkmadığını anlatan kadın, ailesinin Ankara'ya gidrek yaşadıklarını anlatan bir dosyayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilettiğini kaydetti.

Dosyanın iletilmesi sonrasında bir yanıt alamadığına vurgu yapan Nurcan Y., defalarca dilekçe yazdığını ve onlardan da bir sonuç çıkmadığını sözlerine ekledi.

"Nurcan Y., "15 yıldır üyesi olduğum partim bana sahip çıkmadı. 'Alan memnun veren memnun' diyerek yaşananların üstünü örttüler" şeklinde konuştu.

HAKKINDA DAVA AÇILMIŞTI

Mağdur kadın, 'zorla cinsel tecavüz, çocuk düşürtme', 'ölümle tehdit' ve 'evlilik vaadiyle parasal çıkar sağlama' suçlamasıyla K.Y. hakkında dava açmıştı. Hakkındaki iddialar ile ilgili konuşan CHP Aksu İlçe Başkanı K.Y., "Ülke zor zamanlardan geçiyor. Böyle bir zamanda bu tür haberlerle anılmak istemiyorum" demişti.

CHP tecavüzü bu sözlerle örttü! ile ilgili etiketler CHP Taciz Tecavüz Antalya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.