CHP Sözcüsü Öztrak'tan şaşırtan gaf: Ülkemizin en önemli sorunu genel başkanımız

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada yaptığı gaf gündem oldu. Öztrak, gazetecilere yaptığı açıklamada "Ülkemizin önündeki en önemli sorun, genel başkanımız" dedi. Öztrak'ın gafı sosyal medyada çokça konuşuldu.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, MYK toplantısı sonrasında yaptığı açıklamasında "Ülkemizin önündeki en önemli sorun, genel başkanımız" diyerek imza attığı gafla sosyal medyada çok konuşuldu.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün toplandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Parti Sözcüsü olan Faik Öztrak, toplantının ardından bir basın toplantısı düzenledi.

ŞAŞIRTAN GAF

Sözcü Öztrak enflasyonun, işsizliğin, Türkiye'de görülmemiş bir sefalete sebep olduğunu ve ülkede açlığın başladığını savunarak sözlerini devam ettirirken şaşırtan bir gafa imza attı. Öztrak, "Ülkemizin önündeki en önemli sorun, genel başkanımız." ifadelerini kullandı.

Beklenmeyen gafın ardından konuşmasına hiçbir şey olmamış gibi devam eden Öztrak'ın o anları, sosyal medyada da çokça konuşuldu.

CHP Sözcüsü Öztrak'tan şaşırtan gaf: Ülkemizin en önemli sorunu genel başkanımız ile ilgili etiketler Faik Öztrak CHP gaf genel başkan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.