CHP sözcüsü Faik Öztrak'a dava şoku: Paylaşımı başını yaktı!

Şarkıcı Okan Tok, iki yıl önce katıldığı "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasındaki fotoğrafını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan bir paylaşımda izinsiz kullanan CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a dava açacağını duyurdu.

"İki yıl önce Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasına katılan ve ilk soruda elenen şarkıcı Okan Tok, kendisinin haberi olmadan yarışmadaki fotoğrafını paylaşan CHP Sözcüsü Faik Öztrak hakkında dava açmaya hazırlanıyor. 

SİYASET BÖYLE YAPILMAZ, HAKKIMI ARAYACAĞIM

Sabah'ta yer alan habere göre, görselinin izin alınmadan ve üzerinde oynamalar yapılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak paylaşılmasına tepki gösteren Tok, "Siyaset, insan onurunu zedeleyip aşağılayarak ve başkalarının özgürlük alanını ihlal ederek yapılamaz. Hakkımı mahkemede arayacağım" dedi.

CHP sözcüsü Faik Öztrak'a dava şoku: Paylaşımı başını yaktı!

"BÜYÜK CEZALAR ALMALI Kİ BU ŞEKİLDE AT KOŞTURMASINLAR"

Siyasete alet edilmesine çok sinirlenen Tok, şöyle konuştu: "Siyaset, insan onurunu zedeleyici, aşağılayıcı ve başkalarının özgürlük alanını ihlal ederek yapılmaz. İzin almadan resmimi nasıl kullanabilir? Akıl, mantık ve ahlak kuralları çerçevesinde düşüncelerini yansıtamayan kişinin CHP'nin sözcüsü olması daha da vahim. Sosyal medyada insanları inciten, hakaret eden kişiler büyük cezalar almalı ki bu şekilde at koşturamasınlar."

İşte CHP'li Faik Öztrak'ın o paylaşımı...

CHP sözcüsü Faik Öztrak'a dava şoku: Paylaşımı başını yaktı! - Resim : 2

CHP sözcüsü Faik Öztrak'a dava şoku: Paylaşımı başını yaktı! - Resim : 3

CHP sözcüsü Faik Öztrak'a dava şoku: Paylaşımı başını yaktı! ile ilgili etiketler Faik Öztrak Kim Milyoner Olmak İster Twitter okan tok
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.