CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Senaryosunun sarayda yazıldığı belli olan bu kumpas CHP’ye karşı tezgahlanmıştır.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak MYK sonrası açıklamalarda bulundu. Beştepe'ye giden CHP'li' tartışmasına değinen Öztrak "Senaryosunun sarayda yazıldığı belli olan bu kumpas CHP'ye karşı tezgahlanmıştır." dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın açıklamalarından satırbaşları;

*MYK toplantımız devam ediyor. Toplantımızda ülkemizin gerçek gündemi olan ekonomik kriz ve Saray’ın karartmak için partimize yönelik başlattığı operasyon vardı.

*Dün 24 Kasım’dı. Öğretmenlerimiz Hollanda’daki ABD’deki meslektaşlarının aldığı ücretin yarısını alamıyor. Öğretmenlerimize rekabet ettiğimiz kadar maaş veremiyoruz.

*Seçimlerin üzerinden neredeyse 1.5 yıl geçti öğretmenlerimize söz verilen 3600 ek gösterge yok.

*Damat Bakan her fırsatta ‘ekonomi dengelendi’ diyor. Madem dengelendi ek gösterge neden verilmiyor?

CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Senaryosunun sarayda yazıldığı belli olan bu kumpas CHP’ye karşı tezgahlanmıştır.

*CHP iktidarında atanamayan öğretmenlerin atanması en önemli önceliğimiz olacaktır.

*İşsizlik ülkemizin kanayan yarası olmayı sürdürüyor. Saray’ın damadı 2 buçuk milyon kişiye istihdam verme sözü vermişti. Bıraktık ilave istihdamı 1 milyon 700 bin yurttaşımız işsiz kalmış.

*Bu vatandaşlarımızı ve ailelerimizi sosyal destek sistemleriyle kucaklamak zorundayız. Ama bakıyoruz saray sosyetesinde bu acı çeken yurttaşlarımız için tık yok. Varsa yoksa borcu borçla çevirme.

*Senaryosunun sarayda yazıldığı belli olan bu kumpas CHP’ye karşı tezgahlanmıştır. Kim CHP’nin karışmasını istediyse kumpas değirmenine su taşımıştır.

İNCE’NİN ÇETE SÖZÜ İÇİN KONUŞTU

*CHP’de çeteyi arayanlar her zaman karşılarında Kuvayı Milliye’yi bulmuşlardır. Çete arayanlar Saray’a ve çevresine baksın. Bu kumpasa en güzel cevabı yapılacak ilk seçimde halkımız verecektir.

MUHARREM İNCE YANITI

Muharrem İnce’nin “Partim bana sahip çıkmıyor” sözlerine ilişkin bir soruya yanıt veren Öztrak “Dikkat edersiniz biç hiçbir arkadışımız ile ilgili açıklama yapmadık. Hiçbir arkadaşımızın bir savunmaya ihtiyacı olduğunu düşünmüyoruz.” dedi.

Öztrak “Muharrem İnce ile ilgili disiplin süreci başlatılacak mı?” sorusuna ise “Bir disiplin süreci bugünkü MYK’nın gündeminde değildi” diye yanıt verdi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Senaryosunun sarayda yazıldığı belli olan bu kumpas CHP’ye karşı tezgahlanmıştır. ile ilgili etiketler CHP Muharrem İnce Faik Öztrak çete
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.