CHP şimdi de Erdoğan'la çalışanları susturmak istiyor

CHP'li Mehmet Bekaroğlu, bizzat İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un adını zikrederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekibini susturmak için adım atacaklarını açıkladı. Bekaroğlu bunu yapmak için de 657 sayılı devlet memurları kanuna ek bir madde konulacağını söyledi. Bununla ilgili kanun teklifi hazırladıklarını ifade etti.

CHP'de yeni hedef Cumhurbaşkanı Recep Tayyip'in yanında çalışan ekibi susturmak.

Bunun için bir kanun teklifi hazırladıklarını belirten CHP'li Mehmet Bekaroğlu, Cumhurbaşkanlığı bünyesinde çalışan İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u da örnek olarak gösterdi. 

Altun ve onun gibi kamu görevlisi olduğunu belirtiği kişilerin siyasi konularda konuştuğunu ileri süren Bekaroğlu, bu amaçla 657 sayılı devlet memurları kanununa bir madde eklemek istediklerini söyledi. 

CHP'li Mehmet Bekaroğlu'nun başında bulunduğu bir grup CHP'li vekil, işte bu amaçla TBMM'ye yasa değişikliği teklifinde bulundu.

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde kabinenin dışında çeşitli başkanlıklar bulunuyor. 

Her biri alanında uzman kişilerce yönetilen bu birimlerin başındaki isimler ise yine alanları ile ilgili konularda kamuoyunu bilgilendiriyor. 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise özellikle sosyal medya dezenformasyonlarına ve algı operasyonlarına karşı Cumhurbaşkanlığı adına açıklamalarda ve uyarılarda bulunması ile dikkat çekiyor. 

Teklifte, Fahrettin Altun ve diğer Cumhurbaşkanlığı çalışanlarına "siyaset yasağı" getirilerek susturulması amaçlanıyor.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, bu girişime sosyal medya hesabından "Yasakçı zihniyet iş başında. CHP, bizim konuşmamızı engellemek için kanun teklifi vermiş. Yasalar çerçevesinde görevimizi yaptığımızı onlar da çok iyi biliyorlar, engellemek istiyorlar. Boşa kürek çekiyorlar. Cumhurbaşkanımızın emrinde bütün dünyaya hakkı, hakikati haykıracağız." sözleri ile yanıt verdi. İşte Altun'un o tweeti:

CHP şimdi de Erdoğan'la çalışanları susturmak istiyor ile ilgili etiketler Mehmet Bekaroğlu Fahrettin Altun CHP Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.