CHP sağlıkçılar için çalışıyor

Vatandaşlara heykel hizmeti sunma konusunda kimsenin eline su dökemediği CHP'li belediyeler, sağlıkçıları da unutmadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, sağlık çalışanları için yaptırdıkları heykeli geniş katılımla hizmete açtı.

Yaşanan altyapı sıkıntıları nedeniyle sık sık gündeme gelen CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Karşıyaka Belediyesi ile birlikte sağlık çalışanları için harekete geçen belediye, koronavirüs salgınında yaşamını kaybeden sağlıkçıların anısına bir heykel yaptırdı.

"KAYBETTİĞİMİZ SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ANILARINI YAŞATACAĞIZ"

14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan heykel açılış töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti. Açılışta konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Kaybettiğimiz sağlık çalışanlarının anılarını yaşatacağız" dedi.

CHP sağlıkçılar için çalışıyor

BİR HEYKEL DE SELÇUK BELEDİYESİ'NDEN

Öte yandan CHP'li İzmir Selçuk Belediyesi de mitolojik Zafer Tanrıçası Nike’dan esinlenerek stilize edilen “Kadın İnsanlığın Kanatlarıdır” heykelini düzenlenen törenle hizmete açtı.

CHP sağlıkçılar için çalışıyor - Resim : 2

DENİZLİ DE İZMİR'İN İZİNDE

CHP'li Denizli Merkezefendi Belediyesi ve Denizli Tabip Odası da sağlık çalışanları için yaptırılan Saygı Anıtını törenle hizmete açtı.

CHP sağlıkçılar için çalışıyor - Resim : 3

CHP sağlıkçılar için çalışıyor ile ilgili etiketler İzmir CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi Belediye heykel
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.