CHP PM üyesi Gaye Usluer istifasını duyurdu

CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, partisinden istifa etti. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Usluer'in Muharrem İnce'nin 19 Mayıs'ta kuracağı Memleket Partisi'ne katılmak için mi istifa ettiği konusu akıllarda soru işareti bıraktı.

CHP PM Üyesi ve 25-26. Dönem Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, partisinden istifa etti.

İstifasını e-Devlet üzerinden yapan Usluer, paylaştığı ekran görüntüsüne "Bugün itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettim." notunu düştü.

Birlikte yol yürüdüğü arkadaşlarına teşekkür eden Usluer, "Barış, özgürlük, adalet, demokrasi mücadelesine vazgeçmeden devam edeceğim." dedi.

MUHARREM İNCE'NİN PARTİSİNE Mİ KATILACAK?

CHP'den istifa ederek parti kurma çalışmalarına başlayan Muharrem İnce, 19 Mayıs'ta Memleket Partisi'ni kuracağını açıklamıştı.

Yaptığı açıklamalarda partisine katılacak çok sayıda CHP'li ismin olduğunu belirten İnce'nin bahsettiği isimlerden birinin Usluer olup olmadığı henüz netleşmedi.

3 MİLLETVEKİLİ İNCE’Yİ TERCİH ETTİ

Daha önce partiden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel istifa ederek, İnce’nin partisine geçmişti.

Daha sonra özel hayatıyla gündeme gelen Denizli Milletvekili Teoman Sancar da partiden istifa etmişti.

CHP’nin istifalara çözüm için formül aramaya başladığı, partide önemli bir isim olan Gaye Usluer’in istifasıyla da adeta sarsıldığı belirtildi.

CHP PM üyesi Gaye Usluer istifasını duyurdu ile ilgili etiketler CHP Muharrem İnce istifa gaye usluer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.