CHP, PKK ile arasına mesafe koyamıyor!

Bu sabah saatlerinde CHP'li Şişli Belediyesi'ne yapılan terör operasyonunun ardından CHP'de manidar bir buluşma gerçekleşti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütlerine verdiği destekle bilinen Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'yı kabul etti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı ve beraberindeki heyeti CHP Genel Merkezi’ndeki makamında kabul etti.

Görüşmede CHP lideri Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin eşlik etti.

CHP, PKK ile arasına mesafe koyamıyor!

TERÖRE VERDİĞİ DESTEKLE BİLİNİYOR

Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde her fırsatta Sağlık Bakanlığı'nın karşısında yer alan Türk Tabipler Birliği'nin başkanlığına, getirilen Şebnem Korur Fincancı terör örgütü PKK ve FETÖ'ye verdiği destekle biliniyor.

TÜRK ASKERİNİ SUÇLADI

Cizre'de hendek kazan teröristlere yönelik yapılan operasyonlarda imza toplayan isimlerden biri olan Fincancı, Türk askerini katliam yapmakla suçlamıştı.

Ayrıca 1915 olaylarında Türkiye'nin Ermenistan'a soykırım yaptığını savunan Fincancı, İmralı'da tutuklu bulunan PKK elebaşı Abdullah Öcalan için kurulan Öcalan'a Özgürlük Platformu'nun da kurucuları arasında yer aldı.

 

 

CHP, PKK ile arasına mesafe koyamıyor! ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu TTB şebnem korur fincancı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.