CHP net konuşuyor: Böyle bir olay yok!

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP’li bir vekilin, Pınar Gültekin'in babasını arayarak “davadan vazgeç” dediği iddiasına ilişkin konuştu. Altay, "Böyle bir olay yok. Normal bir zekaya sahip kimse, aileyi böyle tehdit etmez" ifadelerini kullandı.

CHP’li bir vekilin, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesi sonrası baba Gültekin'i arayarak “davadan vazgeç” dediği iddiasına ilişkin bir açıklama da CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan geldi.

"BÖYLE BİR OLAY YOK"

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında konuşan Altay, "Böyle bir olay yok. Adı geçen milletvekilimizi yakından tanıyan biri olarak söylüyorum. Milletvekilimiz baba ile 1,5 dakikalık telefon konuşması yapıyor. Hiç tanımadığı bir babaya da zaten bir milletvekili, 'sen bundan vazgeç' demez." dedi.

CHP net konuşuyor: Böyle bir olay yok!

"KENDİSİNE GÜVENİYORUZ"

Altay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Normal bir zekaya sahip kimse, aileyi böyle tehdit etmez. Milletvekilimiz, böyle bir şeyin ispatlanması halinde bırakın CHP'den istifa etmeyi, milletvekilliğinden istifa edeceğini kamuoyuyla paylaştı. Biz kendisine güveniyoruz" 

CHP net konuşuyor: Böyle bir olay yok! ile ilgili etiketler CHP pınar gültekin engin altay
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.