CHP MYK da İstanbul yolunda toplanacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Adalet Yürüyüşü’nün 7. gününe Yayla Mokamp Tesisleri'nden başladı. CHP lideri grup toplantısından sonra MYK toplantısını da yolda yapacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Adalet Yürüyüşü’nün 7. gününe Yayla Mokamp Tesisleri'nden başladı. CHP lideri grup toplantısından sonra MYK toplantısında yolda yapacak.

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından Ankara Güvenpark'tan İstanbul’a başlatılan ‘Adalet Yürüyüşü’nün 7’inci günü başladı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, saat 09.00’da Yayla Mokamp Tesisleri'nden yürümeye başladı. Kılıçdaroğlu, yürüyüşteki bir molada ise Merkez Yönetim Kurulunu (MYK) toplayacak.

BALYOZ VE ERGENEKON MAĞDURLARI DA YÜRÜYÜŞTÜ

'Adalet Yürüyüşü'nün 7'nci gününe, Ergenekon ve Balyoz davalarının mağduru olan emekli komutanlar ile Manisa'nın Soma İlçesi'nde, 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden maden işçilerinin yakınları da katıldı.

CHP MYK da İstanbul yolunda toplanacak! ile ilgili etiketler chp myk adalet yürüyüşü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.