CHP mitinglerinde TRT çalışanlarına saldırılar...

CHP mitinglerinde son dönemde TRT ekiplerini hedef alan provokatif saldırılar sonrasında, TRT Genel Müdür İbrahim Eren'den açıklama geldi

Gaziantep'te düzenlenen CHP mitinginde TRT Haber ekibine saldırıGaziantep'te CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin mitinginden dağılan bir grup TRT Haber ekibine saldırdı.

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin, geçtiğimiz gün Gaziantep'te düzenlediği mitingi takip eden TRT Haber aracına bir grup partili tarafından sözlü ve fiziki saldırıda bulunuldu.

Muhabir ve kameramanları taşıyan araca ellerindeki bayraklarla ve tekme darbeleriyle saldıran grup, aynı zamanda sözlü saldırı da gerçekleştirdi.

Gaziantep'te gerçekleşen olay, seçim yayınlarının ve mitinglerin verilmediği iddia edilen anlarda dahi yayında olan TRT'nin hedef haline getirilmesi sonrası düzenlenen ikinci saldırı.

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce mitinglerinde TRT'yi hedef alması sonrası İzmir Menderes'teki mitingi izleyen TRT ekibine daha önce de saldırı gerçekleştirilmişti.

 

TRT GENEL MÜDÜRÜ'NDEN ÇALIŞANLARA MESAJ

TRT Haber ekibine yönelik bu saldırılara ilişkin TRT Genel Müdür İbrahim Eren kurum çalışanlarına bir e-posta ile mesaj gönderdi.

Çalışanlarından, bu tür saldırılar karşısında soğukkanlılıklarını korumalarını talep eden eren, provokasyonlara gelinmemesi uyarısında bulundu.

İşte o mesaj;

CHP mitinglerinde TRT çalışanlarına saldırılar...

CHP mitinglerinde TRT çalışanlarına saldırılar... ile ilgili etiketler TRT Haber TRT İbrahim Eren
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.