CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun oğlu ve yeğeni bıçaklandı

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun oğlu ve yeğeni Beyoğlu'nda bıçaklandı. Tanrıkulu olayı doğrulayarak, "Esnaf kavgası çıkmış. Sağlık durumları şu an iyidir" dedi.

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'na ait İstanbul Beyoğlu'ndaki Kevok Ocakbaşı'nda dün akşam yaşanan olayda, diğer mekan sahipleriyle Tanrıkulu'nun oğlu Mitan Alican Tanrıkulu ve yeğeni Mehmet Cemal Tanrıkulu arasında kavga çıktı.

OĞLU VE YEĞENİ HASTANEYE KALDIRILDI

Çıkan kavgada Mitan Alican Tanrıkulu ve Mehmet Cemal Tanrıkulu bacağından bıçaklandı. Bıçaklanan Mitan Alican Tanrıkulu ve Mehmet Cemal Tanrıkulu hastaneye kaldırıldı.

MASA PAYLAŞIMI NEDENİYLE KAVGA ÇIKMIŞ

Kavganın çıkış nedeninin diğer mekan sahipleriyle masa paylaşımında yaşanan gerginlikten dolayı olduğu öğrenildi.

TANRIKULU'DA OLAYI DOĞRULADI

Sezgin Tanrıkulu olayı doğrulayarak, "Esnaf kavgası çıkmış. Doğrudur bıçakla bacaklarından hafif şekilde yaralanmışlar. Sağlık durumları şu an iyidir" dedi

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun oğlu ve yeğeni bıçaklandı ile ilgili etiketler CHP chp milletvekili Sezgin Tanrıkulu Sezgin Tanrıkulu'nun oğlu ve yeğeni bıçaklandı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.