CHP Milletvekili Aydoğan görevini yapan polisi azarladı: TBMM albümünü alıp bak!

CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, trafikte denetim yapan polisler kendisini durdurunca küplere bindi. Görevini yapan polislerle tartışıp kimliğini göstermeyen Aydoğan, polisin "Milletvekili olduğunuzu bilmiyorum." sözleri üzerine daha da sinirlendi. "TBMM'nin albümde var al oradan bak" diyen vekil, gaza basıp oradan uzaklaştı. O skandal anlar sosyal medyada büyük tepki topladı.

CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan'ın aracını durduran trafik polisleri, Aydoğan'ın tepkisi karşısında ne yapacaklarını şaşırdı. Rutin trafik kontrolü için kendisini durduran polislere sinirlenen Aydoğan, milletvekili olduğunu söyleyerek kimliğini çıkarmayacağını söyledi. 

 

"BAKANLARIN KİMLİĞİNE BAKABİLİR MİSİN?"

Görevli memur Aydoğan'a, "Milletvekili olduğunuzu nereden bileyim, 650 tane milletvekilini tanıyamam ki" dedi. Aydoğan bu sözlerin ardından sesini daha da yükselterek, "Bakanının kimliğine bakabiliyor musun?" dedi.

CHP Milletvekili Aydoğan görevini yapan polisi azarladı: TBMM albümünü alıp bak!

"TBMM ALBÜMÜ VAR, AL ORDAN BAK BANA"

Polis memurunun "Bakanları tanıyabilirim" demesine daha da sinirlenen Aydoğan, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin albümü var al oradan bak bana da" dedi.

"MİLLETİN VEKİLİSİNİZ, YAPMAYIN BUNU"

CHP'li vekile hatalı davrandığını söyleyen polis memuru, "Siz milletin vekilisiniz, yapmayın bunu" dedi. Aydoğan da "Yanlış davranıyorsam gereğini yap" diyerek aracıyla olay yerinden uzaklaştı.

 

CHP Milletvekili Aydoğan görevini yapan polisi azarladı: TBMM albümünü alıp bak! ile ilgili etiketler CHP milletvekili polis Turan Aydoğan kimlik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.