CHP Milletvekili Atilla Sertel: HDP’nin ne suçu var?

Anayasa Mahkemesi'nin kapatma davasında savunma yapması için HDP'ye 30 gün ek süre vermesinin ardından CHP'den şaşırtmayan bir çıkış geldi. Konuya ilişkin Halk TV yayınında yorumda bulunan CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, "Nabız tutuyorlar bu kararla. HDP’nin ne suçu var ya?" ifadelerini kullandı.

Anayasa Mahkemesi (AYM), HDP'nin kapatılması istemiyle açılan davada, HDP'nin savunma için ek süre talebini kabul etti. HDP'nin ön savunmasını vermesi için 60 gün, hakkında siyasi yasak istenenlerin ön savunmasını hazırlaması için ise 30 günlük süre verildi.

HDP'Yİ AKLAMA ÇABASI

Bu gelişmelerin ardından CHP'den gelen açıklamada, HDP'nin suçsuz olduğu savunuldu.

NE SUÇU VAR HDP'NİN?

Halk TV'de yayınlanan Medya Mahallesi programında AYM'nin HDP kararını değerlendiren CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, "Nabız tutuyorlar bu kararla. HDP’nin ne suçu var ya? Somut bir suçlama yok" ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekili Atilla Sertel: HDP’nin ne suçu var? ile ilgili etiketler CHP HDP atilla sertel kapatma davası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.