CHP liderinden Kızılay çadırı yalanı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, salı günü Meclis'te partisinin grup toplantısında deprem bölgesindeki izlenimlerini aktardı. Bir ara sözü Kızılay'a getirdi ve "Deprem bölgesine gittim, bir tek Kızılay çadırı bile görmedim" dedi. Oysa bölgedeki ziyaretler sırasında içine girdiği çadır AFAD ve Kızılay'ın bölgede kurduğu çadırlardan başkası değildi. Kısa sözün özü ana muhalefet lideri bu kez yalanını kendisi çürüttü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ ve Malatya'yı etkileyen 6.8 büyüklüğündeki depremden günler sonra bölgeyi ziyaret etmişti. 

2 gün bölgede kalan, hasar gören yerleri ziyaret eden, halkla görüşen Kılıçdaroğlu salı günü Meclis'te grup toplantısında izlenimlerini anlattı.

Elazığ ve Malatya'daki temaslarına ilişkin bilgi veren ana muhalefet lideri sözü Kızılay'a getirdi.

8 milyon dolarlık bağış üzerinden Kızılay'ı hedef alan CHP Genel Başkanı, 2 gün kaldığının altını çizdiği deprem bölgesinde tek bir Kızılay çadırı dahi görmediğini ileri sürdü.

"Deprem bölgesine gittim. Orada 2 gün kaldım. Bir tek Kızılay çadırı bile görmedim" diyen Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerini ise bizzat kendi görüntüsü yalanladı.

CHP liderinden Kızılay çadırı yalanı!

CHP liderinin deprem bölgesinde ziyaret ederken görüntülendiği bir çadırın girişinin hemen solunda koskocoman TürkKızılay'ı ibaresi bulunuyordu. 

Sadece bu kadar da değil. Deprem bölgesindeki hemen hemen tüm çadırlar Türk Kızılay'ı ile AFAD tarafından birlikte kurulmuştu. Bu nedenle de üzerlerinde her iki kurumun da logoları bulunuyordu. 

Yani özetle Kılıçdaroğlu bu kez kendi yalanını çürütmüş oldu... 

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.