30 isim koronavirüse yakalandı Kılıçdaroğlu ise...

CHP'de kurultay sonrası koronavirüs şoku yaşanıyor. Bir kurultay delegesinde koronavirüs çıktı. 30 delegenin ise koronavirüse yakalandığı öne sürüldü. İddiaya göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partililer kendilerini karantinaya aldı.

25-26 Temmuz'da Ankara Bilkent Odeon Gösteri ve Kültür Merkezi'nde 37. Olağan Kurultayı düzenleyen CHP 37. Olağan Kurultayı'nda 30 delegenin koronavirüse yakalandığı öne sürüldü. Sabah'ın haberine göre; kuruytay sonrası bazı delegeler koronavirüs belirtileri göstermeye başladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dahil kurultaya giden partililer kendilerini karantinaya aldı.

Şimdiye kadar yapılan testlerde ortaya çıkan sonuç, partide korku ve panik yaşattı. Kurultay salonunda maskesiz dolaşan ve mesafe kuralına uymayan delege ve parti görevlileri tedirginlik yaşamaya başlarken, olayın ortaya çıkmaması için çaba sarf eden parti yönetimine karşı tepkiler yükseldi.

KOKU DUYUSU YOK OLUNCA ŞÜPHELENDİ!

Kovid-19'a yakalanan partilerden Üsküdar kurultay delegesi Aydın Yıldırım, geçen salı günü koku alamamaya başlayınca test yaptırdı. Test sonucu pozitif çıktı. Bunun üzerine Yıldırım, tatile gittiği Balıkesir'deki Edremit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

ÜÇÜNCÜ GÜNÜN SONUNDA BELİRTİ GÖSTERMEYE BAŞLADILAR

Virüs kapan delegelerde kurultaydan sonraki üçüncü gün olan salı günü belirtiler görülmeye başlandığı, koku alamamanın yanı sıra bazı hastalarda öksürme, ateş gibi rahatsızlıklar yaşandığı belirtildi. Parti yönetiminde de bazı isimlerin virüse yakalananların olduğu öğrenildi.

30 isim koronavirüse yakalandı Kılıçdaroğlu ise... ile ilgili etiketler Kurultay Kemal Kılıçdardoğlu Koronavirüsü covid-19 pandemi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.