CHP, KHK'lılar için harekete geçti! 'KHK zulmüne son vereceğiz' sloganıyla buluşmalar düzenlenecek!

CHP yönetimi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun KHK'lılara destek mesajı vermesinin ardından harekete geçti. CHP, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şanlıurfa, Bingöl, Muş ve Şırnak'ta 'KHK zulmüne son vereceğiz' sloganıyla buluşmalar gerçekleştirecek. Etkinliklerin ilki yarın saat 17.00'de Diyarbakır'da yapılacak.

FETÖ'cüler Kanun Hükmünde Kararnameler ile görevlerinden uzaklaştırılırken, OHAL komisyonu da mağduriyetleri gidermek için gece gündüz çalışıyor. Mağduriyet yaşayanlar görevlerine iade edilirken, FETÖ terör örgütüyle ilgisi ispatlananlar ise cezalarını çekiyor. FETÖ'cülerin büyük tepki gösterdiği KHK uygulamasına CHP de karşı çıkıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da KHK vaadi ile FETÖ'ye göz kırpıyor.

KHK BULUŞMALARI BAŞLIYOR

CHP'nin "KHK zulmüne son vereceğiz" sloganı ile etkinlikler düzenleyeceği öğrenildi. Program kapsamında Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şanlıurfa, Bingöl, Muş ve Şırnak'ta KHK ile ihraç edilenler ile buluşulacak.

İŞTE PROGRAMA KATILACAK İSİMLER 

KHK buluşmalarının ilk durağı yarın Diyarbakır olacak. CHP Diyarbakır İl Başkanlığı saat 17.00'de etkinliğin gerçekleşeceğini broşürler ile duyurdu.

Programa katılacak isimler arasında Eski Saadet Partili Yeni CHP'li Cihangir İslam, CHP'li Sezgin Tanrıkulu, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, CHP'li Turan Aydoğan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer yer alıyor. 

CHP, KHK'lılar için harekete geçti! 'KHK zulmüne son vereceğiz' sloganıyla buluşmalar düzenlenecek! ile ilgili etiketler FETÖ CHP KHK Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.