'CHP kapatılmalı' furyasına Atilla Yayla da katıldı

Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas'ın başlattığı 'CHP kapatılmalı' furyasına liberal yazar Atilla Yayla da dahil oldu. 2013 tarihli yazısını paylaşan Yayla, CHP'nin neden kapatılması gerektiğini anlatmış.

Mehmet Barlas'ın, "Bir bakarsınız CHP kapatılmış ve seçime girmesi yasaklanmış olabilir" yazısının yankıları sürerken, Yeni Şafak gazetesinin eski yazarı Atilla Yayla da eski bir yazısını hatırlatarak konuya dahil oldu.

1 Ağustos 2013'te "CHP kapatılmalı" başlığıyla yayımladığı yazısını sosyal medya hesabından paylaşarak bir kez daha gündeme getiren liberal yazar Atilla Yayla, "CHP'nin mağdurlarıyla "helalleşmesi" imkansız ve de gereksiz. Sağlam ve sağlıklı bir demokrasi için CHP'nin tasfiye edilmesi şart. CHP kapatılmalı!" notunu düştü.

Yayla’nın paylaştığı 2013'e ait yazıda, "Böyle bir partinin demokraside anlamlı ve meşru bir yeri olabilir mi? Elbette hayır. CHP kapatılmalı. Bununla kastettiğim, CHP"nin AYM tarafından kapatılması değil, kendisini feshetmesi. CHP ya bir vakfa veya enstitüye dönüşsün veya tek parti dönemi müzesi olsun. Onun bırakacağı boşlukta gerçekten demokrat sosyal demokratlar güçlü bir siyasî hareket başlatsın" ifadeleri yer alıyor.

 

 

 

 

'CHP kapatılmalı' furyasına Atilla Yayla da katıldı ile ilgili etiketler CHP Mehmet Barlas Atilla Yayla
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.