"CHP Kanal İstanbul için 'yaptırmayacağız' derse seçmeni kaybeder"

SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, CHP'nin Kanal İstanbul için yaptığı 'yaptırmayacağız' tepkilerinin seçmenleri uzaklaştıracağını belirtti. Bayrakçı, "Seçmen her şeyi görüyor, daha birinci köprü itiraz edilmişti, o köprü olmasa İstanbul perişan olurdu" dedi.

Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı, CNN Türk'te Göksu Öngören Özgür'ün sunduğu 'Ne Oluyor?' programına katıldı.

Bayrakçı, Kanal İstanbul projesi hakkındaki görüşlerini paylaşırken, muhalefin projeye olan "yaptırmaycağız" tepkisini eleştirdi.

"BU ZİHNİYETİN NESİNİ KONUŞACAĞIZ"

Muhalefetin, iktidarın Kanal İstanbul başta olmak üzere birçok projesine ''yaptırmayacağız'' tepkisini göstermesinin, seçmen açısından kaybettiren bir tavır olduğunu ifade etti:

"Bugün İstanbul’da 4 tane geçit var. Bu dört geçit Asya ile Avrupa’yı bağlıyor. Şu anda bunların birisi olmasa bile İstanbul trafiği kitlenir. 4 tane olduğu halde kitleniyor. Bir tanesine bile itiraz eden zihniyetin nesini konuşacağız burada?

Seçmen her şeyi görüyor, daha birinci köprü itiraz edilmişti, o köprü olmasa İstanbul perişan olurdu."

"CHP Kanal İstanbul için 'yaptırmayacağız' derse seçmeni kaybeder"

"CHP Kanal İstanbul için 'yaptırmayacağız' derse seçmeni kaybeder" ile ilgili etiketler CHP Kanal İstanbul hakan bayrakçı seçmen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.