CHP İstanbul eski İl Başkanı Cemal Canpolat ifade verdi

Gelen son dakika haberine göre; CHP İstanbul eski İl Başkanı Cemal Canpolat, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, 2016 yılında Yassıada'yla ilgili yaptığı bir konuşmasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu'na, "Hakaret" ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlattığı Cemal Canpolat, talimatla ifade vermek için Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na geldi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP Meclis Üyesi Eren Erdem’in de aralarında bulunduğu partililer Canpolat'a destek vermek için adliyede yer aldı. Canpolat, savcılıktaki yaklaşık bir saat süren ifade verdi

"TOPLUMSAL TEPKİ 4 YIL SONRA DAVA KONUSU OLDU"

İfade vermesinin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Canpolat, “Yaptığımız etkinlikte, Yassıada'yı betonlaştıranlara karşı toplumsal bir tepki oluşturduk. Toplumsal tepki 4 yıl sonra dava konusu oldu. Ayrıca genel başkanımıza 'Aday ol boyunun ölçüsünü al' dediği için o etkinlikle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) başkanına cevap verdik" diye konuştu.

(DHA)

 

CHP İstanbul eski İl Başkanı Cemal Canpolat ifade verdi ile ilgili etiketler CHP İstanbul ifade cemal canpolat Rifat Hisarcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.