CHP ile ilgisi yok denildi, Kılıçdaroğlu'yla fotoğrafları ortaya çıktı!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir'de cami minaresinden “Çav Bella” şarkısının çalındığı görüntüleri paylaşarak provokasyona destek veren eski CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir'in partileriyle ilgisi olmadığını iddia etti. Ancak Özdemir'in sosyal medya hesabında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

İzmir'de merkezi ezan sistemine sızan kişilerin; cami minarelerden "Çav Bella"yı dinletmesi "provokasyon" olarak değerlendirildi.

Eski CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir'in; sosyal medya hesabından Konak, Karşıkaya, Bornova ve Çiğli'deki dört cami minaresinden "Çav Bella"nın şarkısının dinletilmesinin görüntülerini paylaşması ve paylaşımlarına müzik notalarını eklemesi tepki topladı.

Özdemir, söz konusu paylaşımlarının ardından, "Şaka bir tarafa, İzmir Karşıyaka, Konak, Bornova, Buca gibi birçok ilçede farklı camilerden Çav Bella Çoklu müzikal nota çalındığı videolarını gördük" ifadelerini kullandı.

CHP ile ilgisi yok denildi, Kılıçdaroğlu'yla fotoğrafları ortaya çıktı!

MÜFTÜLÜKTEN SUÇ DUYURUSU

İzmir Müftülüğü; İzmir'de bazı camilerde aynı anda Çav Bella şarkısının çalınmasına ilişkin açıklamada bulundu ve "Kimliği belirsiz kişiler tarafından merkezi ezan sistemine yasadışı bir şekilde girilerek sabotaj gerçekleştirilmiştir. Olayla ilgili suç duyurusunda bulunuldu" denildi.

PARTİMİZLE İLGİSİ YOK AÇIKLAMASI

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise söz konusu olaya ilişkin yaptığı açıklamada Banu Özdemir'in parti ile ilişkisinin olmadığını iddia etti.

KILIÇDAROĞLU'YLA FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI!

Ancak Banu Özdemir'in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte çekildiği fotoğrafların yer aldığı paylaşımları Yücel'in açıklamalarını çürüttü.

İşte o paylaşımlar...

CHP ile ilgisi yok denildi, Kılıçdaroğlu'yla fotoğrafları ortaya çıktı! - Resim : 2

CHP ile ilgisi yok denildi, Kılıçdaroğlu'yla fotoğrafları ortaya çıktı! - Resim : 3

CHP ile ilgisi yok denildi, Kılıçdaroğlu'yla fotoğrafları ortaya çıktı! - Resim : 4

CHP ile ilgisi yok denildi, Kılıçdaroğlu'yla fotoğrafları ortaya çıktı! - Resim : 5

CHP ile ilgisi yok denildi, Kılıçdaroğlu'yla fotoğrafları ortaya çıktı! ile ilgili etiketler İzmir cami CHP çav bella
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.