'CHP içinde karara sevinenler olabilir!'

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, Canan Kaftancıoğlu’na verilen ceza sonrası CHP'nin ve Kaftancıoğlu’nun planı, kulislere bomba gibi düşen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İyi Parti'den aday olacağı iddiaları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in 3600, EYT ve zam açıklaması, Finlandiya'nın NATO kararına Rusya'nın tepkisi, Türkiye’nin Paris Başkonsolosluğu'na yapılan bombalı saldırı, Vatandaşlık için konuta 400 bin dolar kriter, ABD'nin Girit'e F-35'ler göndermesi ile ABD yolcusu olan Miçotakis'in ABD'nin Türkiye'ye F-16 satışını engellemeye çalışacağı iddialarını tartıştı.

"KAFTANCIOĞLU GELDİKTEN SONRA CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI FARKLI BİR NOKTAYA GELDİ"

Metehan Demir, "Herkesin bu konularda yargının kararına saygı göstermesi gerekir. Kaftancıoğlu geldikten sonra CHP İstanbul İl Başkanlığı farklı bir noktaya geldi. İmamoğlu'nun seçimi kazanmasıyla, oynadığı rol ile CHP içinde ayrışmaya gidildi. Kaftancıoğlu'yla ilgili önemli bir güç merkezinin zedelendiği, bundan nasıl fayda sağlayacağını düşünenler de olabilir. Kaftancıoğlu görevine devam eder. Hiçbir şey olmaz. Görevinden alınmış gibi görünse de perde arkasında başkanlık yapar.

"İMAMOĞLU İYİ PARTİ'DEN ADAY OLURSA İYİ PARTİ İLE CHP'DE MİLLET İTTİFAKI ORTAKLIĞI KALIR MI?"

Ekrem İmamoğlu İYİ Parti'den aday olursa, İYİ Parti ile CHP'de Millet İttifakı ortaklığı kalır mı? İmamoğlu böyle bir şeyi yapsa İYİ Parti kabul eder mi? Mümkün değil. Hala çözülmeyen bir sıkıntı var. Zamanla ortaya çıkar.

"RUSLAR FİNLANDİYA'NIN CANINA OKUR"

Avrupa ülkelerinin doğalgaz ihtiyacı Rusya'dan geliyor, alternatifleri yok. Ruslar Finlandiya'nın canına okur. Vanayı kapatır." açıklamasını yaptı.

'Metehan Demir ile Gündem'in tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'CHP içinde karara sevinenler olabilir!' ile ilgili etiketler Metehan Demir CHP Canan Kaftancıoğlu Ekrem İmamoğlu metehan demir ile gündem Kemal Kılıçaroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.