CHP, halk ile arasına mesafe mi koydu?

CHP'nin Maltepe'de düzenlediği Milletin Sesi mitinginde protokol kısmının halkla arasına mesafe koyuldu. Mitinge katılanlar bu durumu garipserken, "Hani aramız da mesafe olmayacaktı. Bu resmen ayrımcılığa benzemiyor mu? Çok şaşırdık doğrusu!" diyerek şaşırdıklarını ifade ettiler.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

CHP'nin Maltepe Miting alanın da yaptığı "Milletin Sesi" mitinginde bir detay daha gözden kaçmadı.

Miting alanının hemen sağ tarafına kurulan bir kapalı alanda, CHP milletvekilleri, yöneticiler ve yakınları oturarak mitingi izlerken, halkın olduğu yer arasının bir boşluk yol ile ayırılması dikkat çekti.

HANİ HALK İLE MESAFE YOKTU?

Mitinge katılan binlerce kadın, erkek ve gençler, kendileri ile arasına konulan mesafe ilgili olarak, "Hani aramız da mesafe olmayacaktı. Bu resmen ayrımcılığa benzemiyor mu? Çok şaşırdık doğrusu!" diyerek şaşırdıklarını ifade ettiler.

 

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

CHP, halk ile arasına mesafe mi koydu? ile ilgili etiketler CHP Halk milletin sesi protokol
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.