Bu kez de kural tanımaz adama mağdur postu giydirdiler!

Geçen hafta torununa süt alamayan ancak içki sofralarında poz veren kadını kürsüye çıkaran CHP, bu haftaki 'mağdur' seçimini yine yapamadı. Pandemi kurallarını hiçe saydığı için ceza yazılan bir esnafın videosunu paylaşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Hiçbir gelirim kalmadı, sürekli ceza kesiyorlar" diyen kişi üzerinden iktidarı eleştirmeye kalktı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Van'a giderek esnaflarla konuştu.

Dertli olduğunu söyleyen ve Ağbaba'nın yanına giden bir esnaf, CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV ve haber ajansı ANKA'nın mikrofonlarına şikayetlerini sıraladı.

PANDEMİ KURALINA UYMADI, YAZILAN CEZAYA İSYAN ETTİ

Borçları olduğunu belirten esnaf, pandemi kurallarına uymadığı içi toplamda 20 bin lira para cezasına çarptırıldığını söyledi. Her yakalanışında ceza almasından dolayı bunaldığını söyleyen esnaf, kendisine ceza yazan memurları eleştirdi.

Memurun kendisine kuralları hatırlatmasına isyan eden esnaf, salgın döneminde çöktüğünü, bunaldığını ifade ederek iktidarın sorumsuz olduğunu öne sürdü.

Bu kez de kural tanımaz adama mağdur postu giydirdiler!

O görüntüler, Veli Ağbaba tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Ağbaba paylaşımına "Van'da da esnaflarımız dertli!" notunu düştü.

Bu kez de kural tanımaz adama mağdur postu giydirdiler! - Resim : 2

İKİNCİ FİYASKO

Geçen hafta "Torunuma süt alamıyorum" diyen Yıldız Bacıoğlu'nun görüntülerini sosyal medyada paylaşan Ağbaba, Bacıoğlu'nun içki sofrasında çekilen fotoğraflarını "İçki hediye" sözleriyle savunmuştu.

AHMET HAKAN HAKLI ÇIKTI

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ise yazdığı köşe yazısında "CHP yönetiminin beceriksizliği denilen şeyin zirvesidir bu." diyerek duruma tepki göstermiş ve şunları söylemişti:

"Hakiki bir fukarayı bulup konuşturmaktan aciz bir parti yönetiminden kime ne hayır gelecek, bilmiyorum."

 

Bu kez de kural tanımaz adama mağdur postu giydirdiler! ile ilgili etiketler CHP Van esnaf Veli Ağbaba

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.