CHP gündemi değiştirmek için ona saldırdı

Peş peşe patlayan taciz skandalları nedeniyle köşeye sıkışan CHP gündemi değiştirmek için her yolu deniyor. Belediye Başkanları pandemi üzerinden algı yaratıp gündemi değiştirmeye çalışmıştı. Korona vefatlarıyla ilgili yalan olduğu bilinen iddialarıyla gündem değişmeyince Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı'nın eşi Fatmanur Altun'a 5 maaş alıyor iftirası attılar. Altun ise bu iddiaya 3 maddede yanıt verip, "O gündem değişmez, çırpınmayın!" dedi...

Geçtiğimiz haftaya CHP'li isimlerin başrolde olduğu taciz skandalları damga vurdu. 

Üstelik bir değil, iki değil, 3 değildi iddialar.. 

Birbirinden cesaret alan mağdurlar peş peşe açıklayınca CHP'nin içinde tuttuğu bataklık bir anda gözler önüne seriliverdi. 

Üstelik partinin yönetiminden bu iddialara ne itiraz geldi, ne de eleştiren açıklamalar.

Skandal o kadar büyüktü ki birçok CHP'li eski vekil bu duruma isyan etti. Ancak CHP'yi yönetenler skandala sebep olanlara değil, kendilerini eleştirenlere tepki göstermeyi tercih etti.

Barış Yarkadaş örtbas etme çabasına "CHP'de yavşaklığa göz yumamam" diye tepki göstermişti mesela.

Ancak skandala sessiz kalan CHP gündemi değiştirmek için algıya oynamaya başladı. İlk olarak 10 Büyükşehir Belediye Başkanı koronavirüs vefat sayılarının açıklanandan fazla olduğu iddiasını gündeme getirdi. Ancak Sağlık Bakanı tarafından gerekçeleri ile birçok kez yalanlanan iddiaya kimse itibar göstermedi.

CHP gündemi değiştiremeyince daha önce birçok kez hedef aldıkları İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve eşi Fatmanur Altun'a saldırdı.

Fatmanur Altun, 5 ayrı kurumdan maaş aldığı iddiasını pişirip yeniden sosyal medyada piyasaya sürenlere cevabını Twitter'dan verdi.

Altun gündemi değiştirmek için CHP tarafından ortaya atılan iddiaya 3 ayrı madde halinde verdiği cevabında şunları söyledi:

"1. Tek maaşım var.
2. CHP’deki taciz, tecavüz gündemi değişsin diye tecavüzleri korkusuzca konuşanları sindirmek ve susturmak için dört koldan saldırıyorsunuz. Belli ki emir gelmiş.
3. O gündem değişmez, çırpınmayın!"

CHP gündemi değiştirmek için ona saldırdı

Altun bir sonraki mesajında ise "Öyle rahat iftira atıp yalan söylüyorlar ki tutarlı olsun diye bile uğraşmıyorlar, ahlak bezirganları. Maaş enflasyonu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

CHP gündemi değiştirmek için ona saldırdı - Resim : 2

CHP gündemi değiştirmek için ona saldırdı ile ilgili etiketler Fahrettin Altun maaş CHP Taciz Fatmanur Altun İletişim Başkanı skandal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.