"CHP gerçek yüzünü ortaya koydu! Kılıçdaroğlu HDP ile ittifaka yeşil ışık yaktı"

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Kılıçdaroğlu'nun son günlerde yaptığı skandal açıklamaların ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu... Muş, "PKK’nın CHP’ye ittifak çağrısına tepki vermek yerine HDP ile ittifak çağrılarına olumlu sinyal vermek CHP’nin gerçek yüzünü ortaya koymuştur." dedi.

Teröristbaşı Cemil Bayık, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na övgüler dizdiği bir açıklama yapmış ve CHP ile HDP'nin, AK Parti ve MHP'ye karşı birlik yapmasını istemişti...

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Kılıçdaroğlu'nun bu çağrıyla ilgili yöneltilen bir soru karşısında hayır demek yerine ittifakı ima eden cümleler kurduğunu söyledi... Partiden de bu yönde açıklamalar geldiğini hatırlatan Muş, "HDP ile ittifak çağrılarına olumlu sinyal vermek CHP’nin gerçek yüzünü ortaya koymuştur." dedi.

mehmet_musI

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş'un açıklamaları şöyle;

"Dün terör örgütü PKK, CHP ile işbirliği çağrısında bulunuyor bugün Kılıçdaroğlu bir röportajında "HDP ile ittifak yapacak mısınız?" sorusuna Hayır demiyor! Hatta Kılıçdaroğlu HDP ile böyle bir ittifakın olabileceğini ima eden cümleler kuruyor.

Geçen hafta HDP'li Sırrı Süreyya Önder, CHP'ye ittifak çağrısı yapıyor CHP'li Bekaroğlu "Bu çağrıların yapılması iyidir" diyor.

kılıkAlAcIdarogIlu_oInder

CHP'NİN GERÇEK YÜZÜNÜ ORTAYA KOYMUŞTUR

PKK'nın CHP'ye ittifak çağrısına tepki vermek yerine HDP ile ittifak çağrılarına olumlu sinyal vermek CHP'nin gerçek yüzünü ortaya koymuştur.

Bütün bunlar göstermektedir ki; CHP-HDP ittifakı artık net olarak ortaya çıkmıştır. Kılıçdaroğlu CHP'yi HDP'nin vagonu haline getirmeye çalışmaktadır.

Kılıçdaroğlu; 2019'da PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin desteğiyle iktidar olacağını zannetmektedir. Ama unutmasın ki bu millet bölücülerle seçim ittifakı yapanlara Türkiye'yi teslim etmeyecektir.

Demokrasi cephesi adı altında PKK'nın uzantılarıyla işbirliği yapanlar demokrasinin de adını kirletmektedir.

KILIÇDAROĞLU HDP İLE İTTİFAKA YEŞİL IŞIK YAKMAKTADIR

Bu nasıl bir siyaset anlayışıdır ki; Terör örgütü PKK 15 yaşındaki evladımızı katlederken, Kılıçdaroğlu PKK'nın sözcüsü HDP ile ittifaka yeşil ışık yakmaktadır.

CHP-HDP ittifakına hayır demeyen, yine FETÖ ve PKK'lılar için kilometrelerce yürüyen Kılıçdaroğlu, CHP'yi marjinalleştirmeye çalışmaktadır.

CHP'yi HDP'nin çizgisine çekmeye çalışan Kılıçdaroğlu, Atatürk'ün kurduğu partiye yani kendi partisinin geçmişine de ihanet etmektedir.

2019 seçimleri için kim, hangi kapalı kapılar ardında ne tür sinsi planlar yapıyorsa yapsın, biz önce Allah'a sonra aziz milletimize güveniyoruz.

Arkasına PKK ve FETÖ'yü alarak karşımıza çıkanlara bu aziz millet 2019 seçimlerinde en büyük tokadı vuracaktır."

"CHP gerçek yüzünü ortaya koydu! Kılıçdaroğlu HDP ile ittifaka yeşil ışık yaktı" ile ilgili etiketler Mehmet Muş AK Parti HDP CHP PKK grup başkanvekili Kılıçdaroğlu cemil bayık ittifak çağrısı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.