CHP Genel Merkezi'nde dikkat çeken pankart! 'Ben Kemal, geliyorum!'

2023 seçimlerine sayılı günler kaldı fakat 6'lı Masa henüz cumhurbaşkanı adayını belirleyemedi. 6'lı Masa'da aday belirleme süreci devam ederken CHP Genel Merkezi'ne asılan "Ben Kemal, geliyorum!" yazılı pankart gündem yarattı. Pankartta yer alan ifade 'Adaylık mesajı' olarak yorumlandı. İşte detaylar...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında söylediği 'Ben Kemal, geliyorum' sözü çok konuşuldu. Ardından CHP Genel Merkezi'ne "Ben Kemal, geliyorum!" yazılı pankart asıldı. Asılan pankart ''13 Şubat öncesi adaylık mesajı mı?'' şeklinde yorumlandı. İşte detaylar...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki 'Bay Kemal' polemiği devam ederken, CHP liderinin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama gündem yaratmıştı. Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasının sonunda ''Seçimin ertesi gününde onların telefonları acı acı çalacak, açtıkları telefonların ucunda bir ses duyacaklar, 'Ben Kemal, geliyorum' ifadelerini kullanmıştı.

ERDOĞAN: "YENİ SLOGANINI DA VEREYİM: BAY BAY KEMAL"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise partisinin TBMM'deki grup toplantısında "Bay Kemal" ifadesini kendisinin bulduğunu ve CHP liderinin de bu ifadeyi sevdiğini dile getirerek "Biliyorsunuz CHP'nin başındaki zata, 'Bay Kemal' diye hitap ediyoruz. Memleketin her işi gibi muhalefetin adayının sloganını bulmak da bize kaldı. Madem 'Bay Kemal' bu ifadeyi o kadar sevdi, öyleyse bundan sonra kendisine kullanacağı yeni sloganını da vereyim: Bay bay Kemal" diye yanıt vermişti.

CHP GENEL MERKEZİ'NDE DİKKAT ÇEKEN PANKART

CHP liderinin "Ben Kemal, geliyorum" çıkışının yankıları sürerken, CHP Genel Merkezi'ne asılan bir pankart dikkat çekti.

CHP Milletvekili Burhanettin Bulut sosyal medya hesabından söz konusu pankartı paylaşırken, pankartta Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının yanında "Ben Kemal, geliyorum!" yazdığı görüldü.

ADAYLIK MESAJI MI?

6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi muhtemel tarih olan 13 Şubat'taki kritik toplantıya günler kala asılan pankart, 'adaylık mesajı' olarak yorumlandı.

CHP Genel Merkezi'nde dikkat çeken pankart! 'Ben Kemal, geliyorum!' ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.