CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na operasyon mu yapılıyor? Parti içinde üç grup iddiası var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olması ihtimali konuşulurken parti içindeki farklı grupların harekete geçtiği iddia ediliyor. Siyaset kulislerinde konuşulan son iddialara göre 3 farklı grubun Kılıçdaroğlu'nu bertaraf etmeye çalıştığı belirtiliyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı parti içindeki farklı grupların harekete geçtiği ve Kılıçdaroğlu'nu bertaraf etmeye çalıştığı iddiaları siyaset kulislerine yansıdı. Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, Kılıçdaroğlu'nun dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın arkasında kendisine karşı harekete geçen gruplara bir hamlenin olduğunu belirtmişti.

Öte yandan CHP ile ilgili ortaya çıkan son iddialarda parti içinde üç farklı grubun olduğu belirtiliyor. Araştırmacı-yazar Erol Karabulut Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ortaya çıkan grupların ilk hedefinin Kılıçdaroğlu'nu defetmek olduğunu söyledi. Erol Karabulut yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"CHP kaynıyor. CHP, üç gruba ayrıldı. Bu üç grubun ilk hedefi Kemal Kılıçdaroğlu'nu defetmek.
Canan, Ekrem grubu, Mansur grubu, Kemal Kılıçdaroğlu grubu. Kılıçdaroğlu'na bundan 1 yıl önce ünlü bir otelde, Fetö-Canan,Ekrem bir komplo kurdu. Kamera kayıtları alındı.

Bu kayıtlar Kılıçdaroğlu'na izlettiler. Şimdi Kemal bu çetenin her dediğini yapmak zorunda. En son mitingde Canan'ın talimatı ile bayrak ve resim asılmadı Kemal'de gıkını çıkaramadı.
Şimdi gelelim Kılıçdaroğlu'nun ekibine.

Kemal'i destekleyenlerin başında Sezgin Tanrıkulu, Engin Koç, Mahmut Tanal, Özgür Özel ve 20 vekil daha var. Yalnız bügün açıkladığı sahte belgeler ve düzmece ifadeler ile bir çıkış arayan Kemal kesin gidici. Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı olma hayali ile HDP'ye çok büyük vaadlerde bulundu.

CHP'nin Ermeni milletvekilleri Mansur için bir kulis oluşturma aşamasında.
Yakında bunlar birbirine girecek."

"KILIÇDAROĞLU TESFİYE EDİLECEK, PARTİ BÖLÜNECEK

Öte yandan Yeni Şafak gazetesi yazarı İbrahim Karagül ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu üzerinden CHP'ye müdahale başladığını söyledi. Kılıçdaroğlu'nun tasfiye edilerek partinin bölüneceğini savunan Karagül'ün Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Meral ve Ekrem üzerinden CHP’ye müdahale başladı. Yakında Türkiye’ye müdahale de başlatılacak. Kılıçdaroğlu tasfiye edilecek, parti bölünecek. Emir ABD’den, talimat elçiden.

CHP içindeki mandacılara direnmeli. Türkiye ekseni, partiler üstü direnç hattı için ayağa kalkmalı."

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na operasyon mu yapılıyor? Parti içinde üç grup iddiası var ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.