CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ameliyat oldu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ani bir kararla hastaneye yatarak prostat ameliyatı oldu. CHP Lideri bir süre hastanede gözetim altında tutulduktan sonra öğle saatlerinde taburcu edildi...

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre; Kılıçdaroğlu'nun bir süredir prostat rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü, doktorların ise son kontrollerde ameliyata karar verdikleri öğrenildi.

Ankara Acıbadem Hastanesinde bu sabah ameliyata alınan Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu ve kısa sürede taburcu edilmesinin beklendiği öğrenildi.

CHP'den yapılan açıklamada ise, "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara Acıbadem Hastanesi’nde idrar yolları problemine bağlı olarak bir girişimde bulunulmuştur." denildi.

CHP Lideri bir süre hastanede gözetim altında tutulduktan sonra öğle saatlerinde taburcu edildi...

Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumu hakkında bilgi veren CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, "Sağlık durumu iyi. Kendisini salı günü kürsüde görebileceğiz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ameliyat oldu! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Ankara chp genel başkanı acıbadem hastanesi prostat ameliyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.