CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek'ten ağaç katliamı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili olan Muharrem Erkek, 400'e yakın çam fıstığı ağacının bulunduğu kendi arazisine, imar İzni alabilmek için Çanakkale Özel İdaresi İl Genel Meclisine başvuruda bulundu.

Çanakkale Belediyesi İl Genel Meclisinde gündeme gelen başvurunun iki CHP’li meclis üyesi tarafından reddedilmesine rağmen, oy çoğunluğu ile Meclisten geçirildiği iddia edildi.

Konudan rahatsız olan bir vatandaşın Çanakkale Valiliği'ne itiraz etmesi ile ortaya çıkan olay, valilik tarafından incelemeye alındı. Dosya Çanakkale Valiliği’ne iletildi.

Çanakkale Zafar Haber'in haberine göre, Çanakkale Valiliği tarafından tekrar incelenmek üzere İl Genel Meclisine gönderilecek dosyanın Nisan ayında yeniden ele alınacağı ifade edildi.

Konudan haberdar olan bir çok CHP’li vatandaş ve Çevre Platformları üyeleri ise ”EKO TURİZM ADI ALTINDA AĞAÇLAR KATLEDİLECEK…” diyerek, sosyal medya hesaplarından Muharrem Erkek’e tepki gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek'ten ağaç katliamı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek'ten ağaç katliamı - Resim : 2

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek'ten ağaç katliamı - Resim : 3

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek'ten ağaç katliamı - Resim : 4

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek'ten ağaç katliamı ile ilgili etiketler CHP Ağaç muharrem erkek katliam
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.